Bjeković ne prestaje da ''grmi'', prozvao i Ćurkovića i Vuletića!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.10.2016.
23:04
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Legenda Partizana i najglasniji protivnik aktuelnog rukovodstva Partizana ponovo je poručio da sumnja u kvorum na današnjoj sednici Skupštine i legitimitet izabranih članova uprave.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Podsaetimo, Bjeković se večeras već oglasio tim povodom, tvrdeći da je umesto 33 delegata kako je saopšteno na sednici, zapravo bilo njih 31.

On je tu sumnju izneo i u izjavi za ''Alo'', poručujući da lično ''ne priznaje'' odluke današnje izborne Skupštine.

Bjeković se osvrnuo i na izbor Ivana Ćurkvića za počasnog predsednika kluba, kao i Vladimira Vuletića za novog potpredsednika, tvrdeći da ni jedan ni drugi ne zaslužuju da se nađu u tim ulogama.

''Ćurković ima zasluge u Partizanu, igrao je, bio je to što jeste, ali da li je baš toliko 'veliki' koliko se tamo moglo čuti, otom, potom, i o tome ćemo pričati. Ne zaslužuje mesto počasnog predsednika.

Kada bude trebalo, izaći ću sa argumentima kojim raspolažem. Ne priznajem da je Vuletić potpredsednik i to Partizan ne sme sebi da dozvoli. Zašto? Da li treba da objašnjavam'',
pita Bjeković i poručuje da se ''borba nastavlja''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
odjava
Tuesday, 25.10.2016
09:59

Cemu ta besmislena polu argumentovana borba za vlast . C E M U . Nas interesuju rezultati na travi na terenu

avatar
El Diablo
Tuesday, 25.10.2016
01:01

Uzgred,sta Bjeka moze sad da uradi kad je Partizan pao u kandze lesinara Vucelica,Vuletica i Vazure?Nista,moze samo da kritikuje tu trojicu i nemo posmatra sa strane.Kao i mi navijaci.Tu sada niko nista uraditi ne moze.Opet postavljam pitanje zasto jednostavno nije dosao na Skupstinu pa i po cenu da dobije tipa 1 glas kao Savo 2008 godine?Jel zato sto je znao (mislio) da nece skupiti vecinu glasova?Ovako je samo ispao kukavica.

avatar
El Diablo
Tuesday, 25.10.2016
00:57

Ovaj Bjekovic mi nije jasan,imao je tri puta priliku da dodje na Skupstinu i kandiduje se za predsednika,nije dosao i adios.Sta postize ovim saopstenjima,i izjavama?Kao kaze jos nista nije gotovo,druze sta nije gotovo,Vucelic dobio vecinu,ti se nisi pojavio,i tako i definitivno izgubio bitku za presto.Sad ce da kuka po medijima do isteka Vucelinog mandata.