Boaći bira - Ovo su (realne) opcije!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.01.2018.
09:35
Izvor: Sportske.net

Zvaničnih ponuda još uvek nema, ali interesovanja za Zvezdinog golgetera ima sa svih strana. Mediji u Gani pišu jedno, Britanci drugo, a šta je najrealnija opcija?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fantastična godina u dresu Crvene zvezde dovela je Ričmonda Boaćija u poziciju da bira klub u kojem će nastaviti karijeru a da pritom ne mora da brine da li će dobro zaraditi.

Veliko interesovanje vlada za golgetera iz Gane, a neretko smo imali prilike da čitamo vesti koje su zvučale nestvarno, poput one vezane za potencijalni transfer u Čelsi.

Juče su britanski mediji ponovo zatalasali vešću da Antonio Konte želi napadača Crvene zvezde kao "bek-ap" varijantu za Alvara Moratu, a tvrdnja je potrkrepljena podatkom da menadžer Čelsija dobro poznaje Boaćija iz Italije.

Reklo bi se da čitava priča ne deluje tako realno, baš kao što ima mnogo nelogičnosti u tvrdnjama medija iz Gane da Ričmonda Boaćija želi kijevski Dinamo.

Vicešampion Ukrajine zaista traži napadača koji će odmeniti Embokanija ali se Boaći ne uklapa u profil igrača kakav je potreban Dinamu. Ne radi se ovde o kvalitetima reprezentativca Gane već o činjenici da Boaći na proleće ne bi mogao da igra u Evropi, a to je za Kijevljane jedan od bitnijih faktora.

Francuski Ren i dalje participira kao najozbiljnija opcija za Ričmonda Boaćija. Član Lige 1 spreman je da plati oko 8.000.000 evra za napadača iz Gane, a reklo bi se da jedinu konkurenciju Renu za sada prave bogati klubovi iz Kine koji nisu na listi Boaćijevih prioriteta.

Kada smo već pomenuli Englesku, recimo da je Vest Bromvič Albion takođe bio zainteresovan za Zvezdinog golgetera i da u slučaju selidbe na Ostrvo "vrećice" deluju kao daleko realnija opcija u odnosu na aktuelnog šampiona Čelsi.

Pre odlaska na zimsku pauzu Ričmond Boaći je poručio da će sačekati da prođu praznici i da će tek onda doneti konačnu odluku o tome gde će nastaviti karijeru. Kada smo već kod realnih opcija u njih valja uvrstiti i ostanak u Zvezdi do kraja sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 03.01.2018
17:04

Ahahaha da ode u Celzi, dajte ljudi budite malo realni!!!

avatar
jv
Wednesday, 03.01.2018
16:18

Može 8. Odmah dovesti Marina, on bi bio pravo pojačanje i igrač koji bi našu igru digao na viši nivo.

avatar
Marija Maja Pajic
Wednesday, 03.01.2018
18:50

Na našu veliku žalost njega naša liga ne zanima.

avatar
Nepoznati korisnik
Wednesday, 03.01.2018
16:16

Kada bi otišao u WBA za 8mil to bi bilo sjajno i za njega i za nas

avatar
Wednesday, 03.01.2018
16:07

Sta ce sada da kazu onaj Vidic.no1 ili piksikorner ??? Kako bre 8 m ? zar se nije radilo o sumi oko 25 m ? Chelsea ? Tu je i Real , pa Barsa ???

avatar
Bekias
Wednesday, 03.01.2018
15:15

hahahhhahh neko je debelo platio ovo podizanje cene na kraju ce kao i svi dosada u 95% slucaja zavrsiti put Kine za debelih 2 mil.Zivi bili pa videli.

avatar
Nemanja Duduk
Wednesday, 03.01.2018
14:29

Samo ovde ce mu rasti cena. Ako je normalan i racionalan i on i njegov menadzer,on ostaje ovde bar do kraja kvalifikacija za LS. Onda se uzimaju pare a ne sad neka sica od 8-10mil. Tada bi vredeo bar duplo i presao bi u neki od klubova koji su napadacki magovi a samo u takvom klubu bi on blistao. U banana klubovima bi nestao sa mape posle pola sezone. Mora biti klub koji igra napadacki i stvara puno sansi. Ostalo je sve propast samog igraca!

avatar
Sladjan Radisavljevic
Wednesday, 03.01.2018
13:30

Ako uspeju da izvuku tih 8mil treba ga prodati.

avatar
Marija Maja Pajic
Wednesday, 03.01.2018
12:11

Nek ostane još neku godinu