Boaći je tema dana - Kakve su šanse da ostane?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.01.2018.
09:25
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ričmond Boaći je viđen za odlazak iz Crvene zvezde pre samo mesec dana. Kakva je danas situacija?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Jedan od najcenjenijih fudbalera Crvene zvezde u ovom trenutku jeste Ričmond Boaći, napadač koji se dokazao igrama u dresu našeg vicešampiona u prethodnih godinu dana.

Golovi su njegov zaštitni znak, postizao ih je na svakom koraku, a na kraju prvog dela sezone je bio viđen za odlazak iz Crvene zvezde usled velikog interesovanja i visoke cene koju je dostigao.

Nekoliko klubova se interesovalo za njega, Čelsi se čak pominjao u jednom trenutku, zatim Ren, Njukasl i Vest Bromvič Albion, ali izgleda da u Crvenoj zvezdi nisu bili zadovoljni ponudama koje su bile poslate za reprezentativca Gane.

Naslovna strana današnjeg "Žurnala" nam donosi priču o Ričmondu Boaćiju i ponudama koje se očekuju, ali i za koje je pitanje da li će stići na adresu Crvene zvezde.

U Njukaslu verovatno dosta toga zavisi i od Aleksandra Mitrovića, srpskog fudbalera koji želi da ode ali pod adekvatnim uslovima koje još uvek nije dobio. Ukoliko napusti Njukasl, Boaći je jedna od meta, ne i jedina.

Dolaskom Bena se pojačala i konkurencija u ekipi Crvene zvezde u ofanzivnom redu, pominje se sada i da je odlazak Srnića realniji od odlaska Ričmonda Boaćija, a da nema potrebe za dovođenjem Milana Jevtovića, posebno ukoliko se desi da Boaći ostane u timu.

Svakako da bi u rezultatskom pogledu Crvenoj zvezdi bilo od velikog značaja da Boaći ostane u klubu. Mislite li da će se to desiti?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Friday, 19.01.2018
13:29

Za te pare sto je nudio Ren ne,mora milion vise minimum

avatar
skoneee????
Friday, 19.01.2018
11:33

Neka neka do leta njemu cena raste . . .munjevito!

avatar
Aca008
Friday, 19.01.2018
11:20

Daj vise,kakve bre sanse,on ostaje u Zvezdi,jer niko ga i nece.

avatar
Salone
Friday, 19.01.2018
11:50

Svi bi da ga uzmu besplatno ali Zvezda ima para da ga zadrzi i nece gs oustiti za male pare a ponuda ima preko 10

avatar
Lav
Friday, 19.01.2018
13:17

Bas sam se slatko nasmejao..Verovatno se vise otimaju oko Tavambe..

avatar
LuckyStrike
Friday, 19.01.2018
11:11

Mislim da ce da ostane kao prvo... kao drugo od koristi bi bio a kao treće i najvaznije ako ostane do leta na leto cemo uzeti duplo MANJI novac od onih sto su sada nudili... takav osecaj imam... sve mi ovo nekako kilavo ide i sa njim i sa la telekom srnicem itd... mora da se zna sve ranije da imas vremena da reagujes... danas je 19.01 jos 12 dana prelaznog roka i gotovo... ne treba da se ceka 30.01. da se proda neko pa da nemas posle vremena da reagujes...

avatar
Kladionicar
Friday, 19.01.2018
13:05

Pa mi smo vec reagovali, doveli smo Bena, vratili Pavkova a tu je i Pesic, svi mogu da igraju u spicu.

avatar
Al(a)din
Friday, 19.01.2018
11:06

Frimpong bi jos malo trebao poraditi na izgovoru reci, inace mu je nas jezik dobar.nKada ne mogu komentirati na YouTubeu da iskoristim priliku ovde