Boaći se iznervirao, ''Delijama'' laknulo!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.05.2020.
08:13
Izvor: Sportske.net

Napadač Crvene zvezde prati srpske medije, a posle jučerašnjih informacija je osetio potrebu da se oglasi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Posle prve kontrolne utakmice koju je Crvena zvezda u subotu odigrala protiv svojih omladinaca, dosta se pisalo o povredi napadača crveno-belih Ričmonda Boaćija.

On je na terenu proveo dvadesetak minuta od početka drugog poluvremena, a priče o njegovoj povredi počele su zbog jedne akcije koja je prekinuta kada je napadač iz Gane pao na travu i uhvatio se za leđa.

Potom su se pojavile nezvanične informacije da je u pitanju lakša povreda i da će Boaći pauzirati samo nekoliko dana, ali da se neproverene informacije ne bi dalje širile, Zvezdin napadač je odlučio da se oglasi na Instagramu.

''Nisam povređen, ne znam odakle dolaze svi ti lažni tračevi, ali bih bio zahvalan ako bi neko proverio svoje izvore pre nego što objavi bilo šta. Hvala i pozdrav za sve navijače Crvene zvezde'', napisao je Boaći.

Dakle, Zvezdini navijači ne treba da brinu, Boaći će ipak biti spreman za nastavak Linglong Superlige i Kupa Srbije. Podsetimo, sezona se nastavlja 30. maja, kada će Zvezda gostovati ekipi Rada na Banjici.
-
Baner live stream
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 18.05.2020
20:38

Bocko stisni zube i sve to sitnim dusama naplati na terenu.