''BOMBA'' - Jokan kupuje na ''Marakani''!?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.07.2019.
10:14
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ali, ne pre Zvezdinog dvomeča sa Suduvom...

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Iz Crvene zvezde su najavili da su sa pojačanjima ovog leta završili posle transfera trojice stranaca - Kanjasa, Tomanea i Žandera, ali mnogo je kandidata za odlazak sa ''Marakane'' do kraja leta, pa u zavisnosti od novih ''izlaznih'' transfera možda ipak ne treba odbaciti ni neka dodatna pojačanja u narednih mesec-dva.

Posle prodaje Dejana Joveljića Ajntrahtu iz Frankfurta za 4 milioan evra, Zvezda najveću zaradu sada očekuje od potencijalnog transfera napadača Milana Pavkova.

On je bio na pragu transfera u kineski Đangsu za tri miliona, ali je taj posao u poslednji čas propao, jer Zvezdin napadač nije bio zadovoljan ličnim uslovima.

Pavkov je licenciran za kvalifikacione mečeve za Ligu šampiona, ali i dalje ima dozvolu za odlazak, a što je najvažnije, zainteresovanih klubova ima sa različitih strana.

Najnovije interesovanje, prema saznanjima koje prenosi današnji ''Žurnal'', stiže iz katarske Al Garafe, koja je nedavno angažovala Slavišu Jokanovića za novog trenera. Odmah se da zaključiti da je Pavkov upravo Jokanovićeva želja, ali pomenuti izvor navodi da je interesovanje još uvek u početnoj fazi i da se pregovori tek očekuju.

U ovom trenutku nije poznato koliko bi bogati klub iz Katara mogao da ponudi, ali posle Zvezdinog dvomeča sa Suduvom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, sve bi moglo da bude mnogo jasnije.

Osim Al Garafe, u ovom trenutku za Pavkova postoji i interesovanje iz Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali i iz turskog Bašakšehira, pa su i dalje velike šanse da Pavkov ovog leta ipak napusti ''Marakanu''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 07.07.2019
13:16

Naravno, žurnalova bomba.. Ni jedan medij u svetu nije ovo objavio.. Klasično dizanje cene igraču od strane zvezdinih medija..

avatar
Navijacc
Sunday, 07.07.2019
14:30

Naravno da nisu ni jedni mediji u svetu obljavili ovo jer kog ce Engleza,Francuza itd da zanima da li ce Milan Pavkov otici u arabiju

avatar
Barca4ever
Sunday, 07.07.2019
15:21

Koji bi se strani mediji interesovali za Pavkova?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 07.07.2019
12:09

I Jokan zna gde u Srbiji moze da nadje najbolje fudbalere.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 07.07.2019
10:24

Mislim da je Jokanovic preuzeo West Bromvic albion...

avatar
KomsijaBrko
Sunday, 07.07.2019
10:41

slaven bilic je preuzeo wba.