''Bomba'' s Karaburme - OFK jači za zlatnog ''Orlića''!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.01.2016.
15:39
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Kako sada stoje stvari, jedan od najistaknutijih članova ekipe koja je osvojila titulu prvaka Evrope u Litvaniji pre nepune tri godine, ove zime pojačaće ekipu OFK Beograda.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

U pitanju je Marko Pavlovski, daroviti plejmejker, koji je i ponikao u redovima OFK Beograda, najavio ogroman potencijal, ali je posle pomenute evropske titule sa omladinskom reprezentacijom naše zemlje požurio u inostranstvo. Poput mnogih njegovih vršnjaka...

On je sa Karaburme leta 2013. godine otišao u redove portugalskog Porta, ali tamo nikada nije dobio pravu šansu da dokaže svoj kvalitet.

Prebačen je u B tim za koji je odigrao 22 utakmice i postigao dva gola, da bi jesenas prosleđen na pozajmicu u ''srpsku koloniju'' u Muskronu, kod Marka Šćepovića, Nikole Aksentijevića, Filipa Markovića.

Ni tu se nije izborio za ulogu standardnog prvotimca, pa ''Mondo'' danas prenosi da će do kraja prelaznog roka ozvaničiti povratak na Karaburmu i kao pozajmljen igrač Porta nastupati za OFK Beograd do kraja tekuće sezone.

Pomenuti izvor navodi da se njegov dolazak u Beograd očekuje u četvrtak, posle čega bi trebalo da se priključi ekipi 'Romantičara' na pripremama u Budvi.

U prilogu je njegov prošlogodišnji pogodak iz ''slobodnjaka'' za B tim Porta u duelu sa Feirenseom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Nikolic
Tuesday, 26.01.2016
14:26

Uprava napolje! Dole beton, gore zica sve vas ceka Mitrovica

avatar
Nikola Nikola
Monday, 25.01.2016
16:45

Školski primer kako menadžer može da upropasti čak i dijamant.

avatar
Scepan Scekic
Monday, 25.01.2016
18:59

Ne samo menadzer,nego i sam igrac koji je pozurio da ode napolje.