Borjan otkrio - zbog čega je ostao u Zvezdi, kako je Stanković dobio nadimak i šta posle karijere?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 05.02.2020.
10:36
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Kanade mogao je da stigne u Ljutice Bogdana i ranije.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Golman Crvene zvezde Milan Borjan otkrio je u razgovorima za medije koji prate "crveno-bele" na pripremama u Turskoj zbog čega je odlučio da ostane u klubu.

"Svašta se tu dešavalo. Ja sam rekao kada sam produžio ugovor da želim da ostanem ovde. Meni je lepo u Zvezdi, Beogradu, Srbiji. Porodica uživa, dete mi ide u vrtić, tako da stvarno uživam ovde. Ne bih to sada menjao. Imam 32 godine, da idem negde da se navikavam na neki novi život - to me ne privlači. Bilo je ponuda iz Saudijske Arabije, jedna ponuda iz Dubaija, bila je priča za Štutgart, ali jednostavno neke stvari su ostale privatne. Moja želja je bila da ostanem ovde, osvojim duplu krunu i podignem pehar na Marakani", kazao je on, prenosi Telegraf.

Borjan je takođe otkrio zbog čega novog šefa stručnog štaba Dejana Stankovića zovu Mister.

"Stanković je tražio da ga zovemo Mister i poštujemo to što on želi."

Reprezentativac Kanade je kazao da je mogao i ranije da stigne u Ljutice Bogdana.

"Uvek je postojala ta neka želja, sa Zvezdanom Terzićem sam razgovarao par puta da dođem u Zvezdu. Još dok je Lalatović bio trener, kasnije i Grof Božović. Međutim, tada mi je bila želja da se još isprobam u inostranstvu. Kockice su se poklopile da dođem u pravi trenutak i napravimo sve ove uspehe i da vratimo Zvezdu tamo gde joj je mesto", smatra 32-godišnji Borjan koji već razmišlja o životu posle igračke karijere.

"Vidim sebe kao trenera u budućnosti. Završio sam B licencu. Čekam da završim karijeru, pa da nastavim školovanje. Dosta sam naučio od raznih trenera, učim i sada dosta. Pratim trendove. Nadam se da ću jednog dana biti trener, ili golmana ili prvog tima", istakao je iskusni čuvar mreže.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 05.02.2020
23:06

Dejan Stanković je tražio da ga zovu Mister verovatno da ga zovu po ugledu na Radomira Antića, samo što Radomir Antić nije sam došao i kristio sebe Misterom odnosno gospodinom.

avatar
Dorotej
Wednesday, 05.02.2020
13:18

Meni je to oslovljavanje sa "Mister" pretenciozno (asocijacija na Mister univerzum). Ne dopada mi se. Naša reč je Šef. Tako bi trebalo da mu se obraćaju bez tih zapadnih kerefeka.