Bosančić izmanipulisan?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.04.2015.
22:50
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Nesuglasice između Miloša Bosančića i Nenada Lalatovića su izglađene, ako ih je uopšte i bilo, sudeći po reakciji šefa struke crveno-belih.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Podsetimo, tokom prošle nedelje, a uoči Zvezdinog gostovanja u Novom Pazaru, u medijima se pojavila izjava iskusnog veziste crveno-belih Miloša Bosančića, koji je izrazio svoje nezadovoljstvo zbog male minutaže koju dobija u prolećnom delu sezone.

Usledila je reakcija Nenada Lalatovića na konferenciji za novinare pred odlazak u Novi Pazar, kada je poručio da će Bosančiću u četiri oka ''objasniti šta je Crvena zvezda'' i da sa takvim izjavama ne treba da izlazi u javnost.

Bosančić je u Novom Pazaru ponovo ''grejao klupu'' u većem delu meča, ali ga je Lalatović poslao na terenu u poslednjih petnaest minuta, kada su crveno-beli pokušavali da izbegnu poraz.

U tome na kraju nisu uspeli, a par dana posle svega, Lalatović otkriva da je obavio najavljeni razgovor sa svojim igračem, posle koga je došao do zaključka koji je i očekivao.

''Miloš je dobar momak, sačekao me je pre treninga, objasnio šta je rekao, a šta nije, i tu smo priču završili. Bio je izmanipulisan, što me u ovoj situaciji ne iznenađuje'', konstatovao je Lalatović, a prenose ''Novosti''.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke