Bosančić samouveren: ''Oduševiću Delije!''

Autor: Darko Mitrović
subota 26.07.2014.
23:21
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Potpisom trogodišnjeg ugovora sa Crvenom zvezdom Miloš Bosančić je konačno ostvario svoj dugogodišni san. A ako i dalje ima sumnjičavih među navijačima Zvezde zbog Bosančićeve ''crno-bele'' prošlosti, iskusni vezista uverava da će im na terenu pokazati da

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Miloš Bosančić i Danijel Avramovski u subotu su doputovali u Terme Čatež i upoznali se sa novim saigračima, na pripremama za narednu sezonu.

Po dolasku u Sloveniju i priključivanja Zvezdinoj ekspediciji, i jedan i drugi su naglasili da im je velika čast što su postali članovi našeg najtrofejnijeg kluba.

Miloš Bosančić je dugo isticao kako mu je najveća želja da se dokaže u Crvenoj zvezdi, pa će od ovog leta konačno imati tu priliku.

Proteklih dana su se pojavljivale i informacije da ga deo navijača ne želi u Crvenoj zvezdi, ali on smatra da su to preuveličane priče i da će sve koji i dalje sumnjaju u njega igrama na terenu u potpunosti razuveriti.

''Ovde sam zato što mnogo volim Zvezdu! Želim da pomognem, a ujedno ću i pokazati ljudima, odnosno ispraviti tu sliku o sebi. Igraću bez pritiska i siguran sam da ću igrama oduševiti sve Zvezdaše'', poručio je Bosančić.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke