Božinov ili Đurđić? Da li je Nikolić večeras razrešio dilemu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.10.2016.
21:59
Izvor: Sportske.net

Nikoli Đurđiću baš ne ide ove sezone u Partizanu, njegov golgeterski ''post'' je nastavljen i večeras u meču protiv Mladosti u Humskoj. Da sve bude gore po njega, Valeri Božinov je ekspresno iskoristio ukazanu šansu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Partizan je nastavio sa pobedama u Superligi, večeras su tri lopte završile u mreži Lučanaca, ali Nikola Đurđić opet nije bio jedan od strelaca.

Njemu je trener Marko Nikolić i ovoga puta ukazao šansu od prvog minuta, dao mu je prednost u odnosu na Valerija Božinova, ali bez obzira na nespornu Đurđićevu želju koju iz meča u meč pokazuje na terenu, pred protivničkim golom mu, jednostavno, ne ide.

Na tu temu je i sam govorio pre par dana, ali nažalost, večerašnji meč nije mnogo promenio po tom pitanju.

On je večeras verovatno jedini nezadovoljan u ekipi iz Humske posle trijumfa crno-belih protiv Mladosti, a razlog više za njegovo takvo osećanje je i penal koji je skrivio, ali i činjenica da je njegov konkurent za mesto u timu Valeri Božinov postigao gol posle samo tri minuta od ulaska u igru.

Sada se postavlja pitanje da li će trener Marko Nikolić i dalje forsirati Đurđića, kako bi iskusni napadač konačno ''probio led'', ili je večerašnjim golom Valeri Božinov ponovo uspeo da se izbori za prednost kada je startna postava u pitanju.

Odluka je, naravno, na treneru Nikoliću, a večeras i navijači iznose svoja razmišljanja.

-- -- -- -- ----

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
15:19

http://lineupbuilder.com/?sk=c319v

avatar
Dragan Stanic
Monday, 03.10.2016
11:20

Djurdjic treba da ode iz Partizan

avatar
El Diablo
Monday, 03.10.2016
01:40

Sastav Partizana treba da izgleda ovako: Stevanovic (koliko god ga ne gotivim zbog navijacke opredeljenosti,ali za Kljajica koji protiv jednog Katara primi 3 komada,a i pored toga je ocajan golman),Vule,Milenkovic,Ostojic (ili Gogua-sta je sa njim?!),Miletic,Everton,Jevtovic (Marjanovic),Leonardo,Jankovic,Djurdjevic,Bozinov (Vlahovic). Djurdjica i Necu poslati u Teleoptik dok ne stave prst na celo i ne podignu zalaganje na visi nivo.Neca pogotovo.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 02.10.2016
22:35

Spojite njih dvojicu (Nikolinu igru glavom i generalno igru u polju i Valerievu realizaciju kakva god da je) u centarfora i dobicemo Bozica ili Djurdjinova:-D

avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 02.10.2016
23:17

Nemoj molim te već smo imali 2 Božića (Pera u košarci i Tomić u fudbalu) 😂😂😂😂😂😂

avatar
El Diablo
Monday, 03.10.2016
01:41

Dobicemo Valerija Djurdjica ili Nikolu Bozinova. :)

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
00:12

Tomic nije za trenera, ali odradio je veoma vazan posao, uvidecete to jednog dana i ceniti njegov doprinos:-D Ovako imamo dve zabe- jedna je kao iz onog crtaca, peva i cudo veliko je samo kada je niko ne gleda osim onog sirotog siromaha i ne vidi se na velikoj sceni, a druga...

avatar
Sunday, 02.10.2016
22:31

Boza mora da igra pre Djurdjica ...

avatar
Povratak kralja 4 2
Sunday, 02.10.2016
22:14

Nad Đurđićem je skrivljen prvi penal i asistirao je kod 2. gola i rešio meč iako je pre toga skrivio penal ali se takve greške dešavaju jer nije ni mogao da vidi igrača. Božinov je već na 2:1 kad se protivnik otvorio iskoristio stopostotnu šansu. Nikolić ne treba da menja napadački tandem jer i Đurđeviću više odgovara Đurđić, samo treba Marjanović da igra umesto Jevtovića.

avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 02.10.2016
23:14

Slažem se za Marjanovića i Djuričković ili Alen Stevanović umesto Jankovića.

avatar
El Diablo
Monday, 03.10.2016
01:44

Slazem se sa komentarima Kralja i Matadora,ali mogao bi Nikolic malo da odmori Vuleta i da sansu ukaze Radinu na beku.Mozda je prilika za to bas u narednom kolu protiv Vozdovca posle reprezentativne pauze.

avatar
neymar-junior-10
Sunday, 02.10.2016
23:19

Djurdjevicu odgovara Djurdjic al zato ostalima odgovara Boznov, mgoao si vidjeti kako mu e Leoanrdo dodao loptu a nije solirao ni komplikovao.. dosta napda je isti taj Djurdjic upropastio svojim ofsajdima, bespotrebnim padanjima i slicno. A ona danas asistencija se i ocekuje od napadaca niej on stoepr pa da mu se divis zbog toga. Mi od truda nemamo nista.. stavi mene da igram kosarku ubacicu dva poena ili eventualno 4 ako mi se posreci