Božinov odgovorio ''ljubomornim'' zemljacima: ''E, zato volim Srbiju!''

Autor: Darko Mitrović
subota 09.04.2016.
21:37
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Napadač Partizana je ovih dana ponovo bio na udaru pojedinih medija u Bugarskoj, a nije se dugo čekalo na njegov odgovor.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Valeri Božinov nikako da se izbori sa tračevima o sebi koji stižu uglavnom iz bugarskih medija.

Ovih dana se pisalo kako je navodno u lošoj finansijskoj situaciji, kako je morao da proda svoj mercedes, kao i da ima problema sa plaćanjem alimentacije.

Danas je usledio i njegov odgovor, u izjavi za ''Informer'', gde je  poručio da su takve informacije lažne i da ništa od toga što se o njemu pisalo prethodnih dana nije tačno.

''Mediji u Bugarskoj mogu da pišu šta hoće, oni su ljubomorni na mene! Ja ništa u životu nisam ukrao, sve sam stvorio rukama, nogama i golovima.

Auto mi je kod kuće u Bugarskoj, ovde vozim kola koja sam dobio od Partizana. Naravno da sam platio alimentaciju za decu, ali zašto da se pravdam i objašnjavam, kad ja znam šta je istina'', poručio je Božinov.

A s obzirom da ovakvih medijskih podmetanja još uvek nije bilo u srpskim medijima kada je on u pitanju, napadač Partizana je to naveo i kao jedan od bitnih razloga zbog čega je zavoleo život u Srbiji.

''U Bugarskoj me ne poštuju kao što je to slučaj u Srbiji. Zato volim Srbiju, ovde ja poštujem ljude i oni poštuju mene'', poručio je Božinov.

Da li ova njegova izjava ujedno može da bude i potvrda želje da i naredne sezone ostane u Partizanu? Leto će dati odgovor i na to pitanje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke