Božović o polufinalu: "Biće teško koga god da dobijemo"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.04.2017.
21:33
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović smatra da će njegov tim imati težak zadatak u polufinalu Kupa, bez obzira na to koga će dobiti za rivala.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u polufinale kupa posle pet godina, pošto su na domaćem terenu savladali lučansku Mladost sa 4:2.

"Mislim da smo u prvom poluvremenu bili bolji i da smo imali dve izvanredne šanse preko Boaćija koje on nije iskoristio, a verovatno bi nam bilo lakše posle toga da igramo" kazao je trener Zvezde posle utakmice.

Crveno-beli su za manje od dvadeset minuta igre u nastavku postigli četiri gola i rešili pitanje pobednika iako su na poluvremenu zaostajali za rivalom.

"Primili smo gol u poslednjem minutu prvog poluvremena i onda smo imali mnogo sreće da postignemo vrlo brzo gol nakon čega je psihološka prednost bila na našoj strani" dodao je Božović.

Upitan da prokomentariše koliko je njegovom timu značilo to što je više od pola sata imao igrača više na terenu Božović je prokomentarisao na pomalo šaljiv način.

"Nama izgleda ne znači ništa" rekao je Grof.

Potencijalni rivali Crvene zvezde u polufinalu biće Partizan, Vojvodina i Čukarički, a strateg aktuelnog šampiona Srbije ističe da će biti teško ko god bude rival.

"Svejedno je, ko god da dođe biće teško" zaključio je Božović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dado35
Wednesday, 05.04.2017
21:58

Sve ekipe u polufinalu su od vas kvalitetniji...vi ništa neznate nego na lažnjaka ili sa kreča...

avatar
Indijaaa Pakistaaaan
Thursday, 06.04.2017
01:07

Vas cemo na kraju da ocetkamo

avatar
Thursday, 06.04.2017
09:27

Sva sreca pa vi blistate...