Božović otkrio prioritete!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.06.2015.
21:42
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović poručio je da će mu do početka kvalifikacija za Ligu Evrope biti potrebna još dva pojačanja i to na pozicijama levog beka i krila.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pripremama u Sloveniji gde lagano tempiraju formu za prve takmičarske mečeve koje će odigrati već početkom avgusta.

Ekipa Miodraga Grofa Božovića u sredu je odigrala prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu u kojoj je poluprofesionalna ekipa Slovenj Gradec "smoždena" uz 11 datih golova.

"Teško je govoriti na osnovu ovakve utakmice, ali svakako je bitno da su igrači ozbiljno igrali iako su i oni sami uvideli da je protivnik slab" objasnio je Božović.

Već u ponedeljak crveno-beli će saznati ko će im biti rival na startu kvalifikacija za Ligu Evrope a trener Miodrag Božović podsetio je da bi u narednom periodu igrački kadar morao da bude pojačan sa barem dva fudbalera.

"Mnogo je teško pronaći kvalitetna pojačanja, pogotovo za uslovno mali novac. Ovde imam mnogo kvalitetnih mladih igrača, bez kurtoazije, prijatno sam iznenađen. Ali za neki ozbiljan rezultat u bilo kojoj ligi trebaju iskusniji igrači koji sa sobom mogu da povuku dvojicu-trojicu mlađih" istakao je Božović i dodao,

"Ako izuzmemo tandem koji je stigao, sigurno da nedostaju još dvojica. I to dobra - bek i krilo" otkrio je Božović.

Crvena zvezda se u prethodnom periodu pojačala angažovanjem Vladimira Jovovića i Zorana Rendulića a kako stoje stvari uskoro će se ekipi priključiti i Aleksandar Katai, dok su Milan Rodić i Nemanja Antonović mete za poziciju levog beka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos023
Friday, 19.06.2015
06:42

Nemanja Antonov,a ne Antonovic kako ste napisali....

avatar
Zver Memphis
Thursday, 18.06.2015
21:47

Kako mi je zao Zvezdu isti Liverpul.nU senci najveceg rivala i jedino cime imaju da se hvale je njihovom istorijom :(

avatar
Petronije
Friday, 19.06.2015
11:16

Mi u senci, a vi iskompleksirani. Nije vama lako.