Božović posebno pohvalio jednog igrača i ističe važnost pobede nad Vošom

Autor: Beta Beta
nedelja 25.09.2016.
22:25
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da će današnja pobeda nad Vojvodinom mnogo značiti njegovim fudbalerima zbog samopouzdanja i da će im pomoći da izadju iz krize nakon ispadanja iz Evrope i poraza u "večitom" derbiju.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Dobro je što smo pobedili lidera na tabeli. Posle svih naših stradanja, čitava ekipa je bila u apatiji pa nam je ova pobeda bitna da se izdignemo i značiće nam dalje u ovom šampionatu, koji će trajati još dugo", rekao je Božović novinarima posle utakmice.

Zvezda je vratila prvo mesto u prvenstvu, pošto je na svom stadionu sa 4:1 pobedila Vojvodinu u 10. kolu Super lige Srbije.

Božović je naveo da se nada da Zvezda može da nastavi u istom ritmu.

"Nadam se da možemo ovako da nastavimo. Nije nam lako pao poraz u derbiju i ispadanje iz Evrope. Ekipa je ušla u psihičku krizu", kazao je trener crveno-belih.

On je objasnio šta je poručio igračima na poluvremenu.

"Ne mnogo. Rekao sam im da je utakmica bila dobra, da su dobro igrali u odnosu na prethodne i rekao sam im da tako nastave, doći će gol i pobeda ako budu uporni i bore se malo više. Ne mogu da kažem da su me poslušali, ali tako je ispalo", ispričao je Božović.

Trener beogradskog kluba je rekao da je Vojvodina došla da se nadigrava, da je utakmica bila lepa, da su ljudi imali šta da vide i da mu je krivo što na tribinama nije bilo više gledalaca.

Fudbaler iz Kostarike Džon Ruis odigrao je najbolju utakmicu od kako je letos došao u Zvezdu, što je Božovića posebno obradovalo.

"Ruis je igrao u Dnjepru i tu dao 12 golova, sve na isti način. Bilo je pitanje vremena kada će on da zaigra. Bili smo bez treninga, samo smo igrali utakmice. On je došao nespreman. Mislim da on može još bolje, ovo nije njegov maksimum", rekao je Božović.

Kada je reč o napadaču Ugu Vijeiri, trener je kazao da mu je krivo što portugalski napadač nije dao gol.

"Ugo se mnogo dobro kretao. Nije ga hteo gol i namerno sam ga držao jer sam mislio da će imati sreće i dati gol za samopouzdanje kada se Vojvodina otvorila. Zamenio sam ga da ga publika pozdravi, da shvati da ima podršku", kazao je trener Zvezde.

Crveno-beli će u narednom kolu gostovati Javoru u Ivanjici, dok će Vojvodina dočekati Metalac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 26.09.2016
18:33

Грофе докле мислиш да форсираш тог Кангу. Он је за ово кратко време показао да није довољно квалитетан играч за Звезду.

avatar
crveno beli
Monday, 26.09.2016
15:24

Da li je sada Grofu jasno da moraju da igraju Donald,Babunski,Ruiz,Kanga i Plavsic. Uloga Poletanovica mi nije jasna...Donald mora da bude nesto defanzivniji a ispred njega da igraju Babunski i Kanga

avatar
MarkoSi
Monday, 26.09.2016
11:14

Ruiz je brz kao metak i veoma je odgovoran u odbrani (nekoliko puta je juče sprečio opasne napade preotivnika) tako da mislim da je dobro pojačanje. Brine me i dalje odbrana gde je Luković ispao najbolji igrač iako je fizički na nivou rekreativca (znanjem definitivno odskače da ne bude zabune). Kanga je tragično loš, koštao nas je mnogo protiv Ludogoreca, nije zbog svoje gluposti mogao da igra protiv Sasuola, očajno je odigrao derbi, a sada je protiv Voše bio ubedljivo najgori na terenu. Mislim da bi Babunski trebalo da dobije priliku umesto njega.

avatar
sashki
Monday, 26.09.2016
14:39

Ti izgleda samo gledas kad kanga pogresi, a on bio glavni nosilac citavu utakmicu.

avatar
Stefan Lazović
Monday, 26.09.2016
09:50

Samo treba strpljenja, sto je u ovoj nasoj sredini prakticno mana

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Monday, 26.09.2016
09:01

Bozo, ova sezona izgleda da ce biti opet rekordna, za sad gol razlika 30:8 na 10 utakmica, prosek datih golova 3 po mecu. Na koliko cemo stati? Pucace stotka, pa bude sta bude, hahaha.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 26.09.2016
07:43

Руиз је једини од нових странаца који је показао да од њега нешто може да се очекује.

avatar
MikiTheLegend
Monday, 26.09.2016
00:51

Svaka cast Bozovicu i igracima na ovoj utakmici, Ruiz je zaista sve bolji iz utakmice u utakmicu, ali opet se namece pitanje zasto je forsiran nespremni Ruiz u kvalifikacijama za Evropu, ne kazem da bi usli u Evropu ali zar nije logicnije da ubacis spremnog i kvalitetnog Plavsica ili Srnica nego da forsiras nespremnog Ruiza i da onda moras mesecima da pravdas njegovo dovodjenje i time nastetis i sebi i igracu i klubu...

avatar
nikola nikola1
Sunday, 25.09.2016
22:28

Ruiz je odlicno pojacanje!