Božović: "Važno je da ne izgubimo u prvoj utakmici"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.04.2017.
13:57
Izvor: Sportske.net, Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je danas da je važno da njegova ekipa ne izgubi u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Miodrag Božović je dodao da igrači moraju da budu jedinstveni jer se protiv njihovog kluba, kako je rekao, "vodi velika propaganda".

"Čekaju nas dve teške utakmice protiv Čukaričkog. Oni imaju kvalitet a kup im je način da izađu u Evropu. Ako želimo duplu krunu moramo sutra da ostvarimo dobar rezultat pa da u revanšu na svom terenu prođemo u finale. Dobar rezultat je da se ne izgubi. Siguran sam da nam neće biti lako", rekao je Božović na konferenciji za novinare.

Božović je ocenio da sutrašnja utakmica neće odlučiti finalistu ali da će njegova ekipa dati sve od sebe.

On je dodao da je neizvestan nastup Mihajla Ristića, koji je dobio udarac u list, a da na sve ostale igrače računa.

Fudbaleri Zvezde u sredu od 16.30 na Banovom brdu u Beogradu igraju protiv Čukaričkog prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
crvena zvezda le
Tuesday, 25.04.2017
21:48

Zato i igramo ovako kako igramo,zato smo osvojili samo 1 bod u 3 derbija,zato sto je tebi bitno da ne izgubis a ne da pobedis.Ides na Banovo brdo igras protiv Cukarickog a ne protiv Barselone...umesto da kazes idemo da resimo sve ti pricas kako je bitno da ne izgubimo.Nadam se da cemo ti sto pre videti ledja i prestati da gledamo kukavicka izdanja Crvene Zvezde.

avatar
Tuesday, 25.04.2017
20:23

Partizan je pošteno i potpuno zasluženo kao niko do sada u Srbiji šampion države, a što se tiče kupa - Elvis Prisli protiv Mladosti iz Lučana.

avatar
svojnasvome
Tuesday, 25.04.2017
16:50

Prvenstvo si osvojio...a kup ces mozda imazi partizan a tu nema sklanjanja....partizan igra i bori se....jedino ti ostaje sudija koji ti moze navuci remi kao na 153 derbiju iliti svetskoj sportskoj prevari