Božovićevo "ziheraštvo" razočaralo "Delije"! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.09.2016.
21:41
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije izgubio je 152. "večiti" derbi, a navijači Crvene zvezde nakon poraza u Humskoj imaju dosta zamerki na trenera Miodraga Božovića i način na koji je postavio igru.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras u Humskoj od Partizana, premda se navijači kluba iz Ljutice Bogdana ne slažu sa konstatacijom da su crno-beli bili bolji protivnik.

Na osnovu utisaka koje pristalice Crvene zvezde posle utakmice iznose na društvenim mrežama stiče se utisak da je Miodrag Božović postavio "ziherašku" taktiku i da je dopustio da manje kvalitetan tim na volju dobije crveno-bele.

Crvena zvezda je prema statističkim podacima zaista bila bolji tim jer je imala više udaraca u okvir gola i veći posed lopte od Partizana, ali te brojke nisu bile bitan faktor na terenu.

Mora se priznati da su fudbaleri Partizana zaista pokazali veću želju za pobedom, a koliko je za to kriv Miodrag Božović najbolje znaju u Ljutice Bogdana.

Svakako, pravo je navijača da iznesu svoje mišljenje i daju ocenu onoga što su imali prilike da gledaju. Neko smatra da je za poraz kriv Miodrag Božović, drugi ga podržavaju ali bodovi svakako ostaju u Humskoj.













Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Sunday, 18.09.2016
13:14

Ma da zvezda kao dokazani evropaki klub je igrala pod rucnom....a inace rapsodija od kluba...koji inace od tri meca ludogorec sasuolo i derbi sve gubi....mocni ste

avatar
DuskovicSRB
Saturday, 17.09.2016
22:10

Фалио је Муче

avatar
Jedan jedini
Saturday, 17.09.2016
21:51

Celavi nocna mora kao Dule u kosarci

avatar
Sunday, 18.09.2016
01:13

Uvek bio i bice 😉