Božoviću preti ŠEST meseci suspenzije!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.05.2016.
09:46
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović mogao bi da bude suspendovan na šest meseci ukoliko se ispostavi da je po završetku meča sa Vojvodinom fizički nasrnuo na sudiju Nenada Đokića.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

U trenutku kada se u Ljutice Bogdana pripremaju za proslavu šampionske titule i sve izvesnijeg potpisa koji bi Miodrag Božović trebalo da stavi na novi ugovor, nad stadionom "Rajko Mitić" nadvija se crna senka koja preti da pokvari slavlje "Delija".

Nakon subotnje utakmice 35. kola Superlige Srbije koju su Crvena zvezda i Vojvodina odigrali na stadionu "Rajko Mitić" pojavile su se vesti o tome da je sudija Nenad Đokić napadnut od strane stratega domaćeg tima koji je prethodno isključen zbog prigovora i vređanja.

Štampani mediji su najpre preneli da je Nenad Đokić prijavio Božovića zbog fizičkog napada u tunelu koji vodi od terena do svlačionica i da mu je tom prilikom trener Crvene zvezde pocepao dres i zadao udarac u predelu levog uveta.

"Nisam imao sukob pošto sam otišao u svlačionicu, a ljudi svašta pričaju" ponavlja Miodrag Božović u trenutku dok Disciplinska komisija FS Srbije čeka na izveštaj delegata.

Ukoliko u izveštaju Nebojše Vukomanovića bude stajalo da je sudija prijavio fizički napad, protiv Miodraga Božovića biće pokrenut disciplinski postupak koji bi mogao da dovede do drakonske kazne.

"Fizički napad na sudiju spada u red teških prekršaja. Ne znam precizno koliko, jer nemam pravilnik kod sebe u ovom trenutku. Ako bude utvrđeno da je do sukoba došlo, sigurno će biti suspendovan" kaže predsednik 'disciplinaca' Žarko Stevanović za "Informer".

Kada je već reč o pravilniku, u njemu stoji da se za fizički napad na sudiju izriče kazna u trajanju od šest meseci, a ukoliko se utvrdi da je sudija teže povređen sledi jednogodišnja suspenzija ili doživotno izbacivanje iz fudbala.

Danas bi pred članove Disciplinske komisije trebalo da stigne zapisnik sa utakmice posle čega će stvari biti mnogo jasnije, a dok se neko od članova tog tela ne oglasi "Delijama" ostaje da čekaju i strepe od moguće kazne.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
wsaydxert
Tuesday, 10.05.2016
13:20

Ako ga je stvarno fizicki napao, treba da ga suspenduju i na vise od 6 meseci. Ali bila bi steta, iako navijam za Partizan, mislim da Grof radi dobar posao i da bi mogao da uvede Zvezdu, najrealnije, u Ligu Evrope, sto bi bilo dobro za nas fudbal.

avatar
noname
Tuesday, 10.05.2016
11:23

putuje zapisnik sa Grenlanda 10 dana?

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 10.05.2016
17:00

pa to kao i izbori, prvo ce da vidi kokeza sta pise, pa ce zapisnik da ide dalje

avatar
sashki
Tuesday, 10.05.2016
11:18

Mozda ne zeli da produzi ugovor sa zvezdom. Sve mi je to cudno da citavu godinu nije niti jedanput rekao da ce ostati u zvezdi. Stalno je govorio pricacemo kad osvojimo titulu. Mozda je ovo nacin i izgovor da da se nadje novi trener.

avatar
Partibrejker
Tuesday, 10.05.2016
10:54

Ovaj Grof stavlja katanac na Marakanu.Prvo je ih je ucenio preko novina za novi ugovor ,onda ce morati da mu dovedu jedno deset preskupih igraca,pa posto nema sanse da udju u LS,kad mu sledece godine daju otkaz,ima da ih tuzi i On i tih desetak pojacanja.

avatar
Legenda JSD
Tuesday, 10.05.2016
11:58

Lepo si sanjao izgleda. Ukapirao si da Zvedi ne mozete nista na terenu, pa si poceo da mastas :) Neko razmislja o LS, a neko kako da se izbori za drugo mesto, iako je tom nekom i trece mesto vise nego sto zasluzuju. Dobro, tu je uvek Borac, ili Vozdovac da se setaju po terenu, kad zafali koji bod :) Ne znam kako cete protiv Javora, sumnjam da ce se sklanjati, Tomic je dosta zabrinut povodom toga :)

avatar
Џејсон Стејтамм
Tuesday, 10.05.2016
10:50

Kakva legenda, grofeeee legendoo

avatar
Kladionicar
Tuesday, 10.05.2016
10:48

Nema nista od toga.

avatar
Legenda JSD
Tuesday, 10.05.2016
11:59

Ma nema, naravno. Davljenik se uvek hvata za slamku, makar ona bila imaginarna.

avatar
ddr16
Tuesday, 10.05.2016
10:23

jel bi se to odnosilo samo na jsl ili na utakmice u kvalifikacijama?

avatar
Partizan_bl
Tuesday, 10.05.2016
10:15

U porazu se poznaju junaci :D

avatar
Џејсон Стејтамм
Tuesday, 10.05.2016
10:50

a sta je 5 mesto u jsl? poraz ili uspeh?nje l partizan junak ili nesto drugo?

avatar
Legenda JSD
Tuesday, 10.05.2016
12:02

Junacki su podneli minus 32, nema sta :) Treba biti junak da se izdrzi tolika hladnoca.

avatar
Legenda JSD
Tuesday, 10.05.2016
12:01

Ako gledamo poraze, pa vi ste imali onda dosta prilika da se pokazete kao junaci ove sezone :) Od junacenja u partizanu smo videli samo bitku jajima, drugo nista :)