Brašanac: "'Grobari' da ne brinu za rezultate"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.10.2014.
21:27
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbalski reprezentativac Darko Brašanac propustiće predstojeći 147. "večiti derbi" zbog povrede rebara ali mladi vezista tvrdi da navijači ne moraju da brinu za rezultat "Parnog Valjka" bez obzira na kadrovske probleme.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon prvenstvene pauze izazvane reprezentativnim obavezama na scenu stupaju Partizan i Crvena zvezda u 147. epizodi "večitog derbija".

Obe ekipe ući će u taj meč oslabljene zbog povreda fudbalera koji su od početka sezone bili standardni i njihovo odsustvo neće biti lako nadomestiti.

Jedan od onih koji neće biti u konkurenciji za duel na stadionu u Humskoj jeste i Darko Brašanac koji je doživeo težu povredu rebara i plućne maramice igrajući za mladu reprezentaciju u kvalifikacijama za EP 2015. godine.

"Nemam više bolove. Pre rezultata kontrole ne mogu da tvrdim kada ću se vratiti treninzima, ali moram da priznam da mi mnogo nedostaje teren. Stalno sam na treninzima, gledam sa strane i to mi bar malo olakšava sve ovo kroz šta prolazim" kaže za "Novosti" povređeni prvotimac crno-belih.

Pored Darka Brašanca koji sigurno neće biti u timu Partizana za predstojeći derbi, pod znakom pitanja se nalazi i Nikola Drinčić. Kada se uzme u obzir da se radi o standardnim prvotimcima iz veznog reda jasno je da problemi nisu mali.

"Najvažnije je da ekipa odlično gura i bez mene. Imamo mnogo kvalitetnih igrača u timu i jasno je da navijači ne moraju da brinu za rezultate" poruka je Darka Brašanca.

Fudbaleri Partizana posle sedam odigranih utakmica u domaćem šampionatu imaju maksimalan učinak a eventualni trijumf u "večitom derbiju" verovatno bi značio korak bliže titulu jesenjeg prvaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke