Bravo, momak - To se zove viteštvo!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.03.2015.
12:19
Izvor: Sportske.net

Omladinac FK Partizan Marko Platiša izrastao je u junaka "večitog derbija" i to zbog činjenice da nije želeo da šutira na prazan gol u situaciji kada je golman Crvene zvezde povređen ležao na zemlji.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Derbi je igran na stadionu "Rajko Mitić" a posebno će ostati upamćen detalj koji se dogodio u poslednjem minutu igre kada je omladinac Partizana Marko Platiša izveo fer-plej potez sezone.

U situaciji kada je golman Crvene zvezde zadobio udarac zbog prethodnog duela sa fudbalerom Partizana gol domaćih ostao je nebranjen a Platiša je umesto da šutira odlučio da loptu izbaci van terena.

"Golman Crvene zvezde ostao je na zemlji posle duela, a odbijena lopta stigla je do mene. Iako je gol bio prazan, ni trenutak se nisam dvoumio i loptu sam izbacio u aut. Siguran sam da bi uspeo da zatresem mrežu ali jednostavno sam reagovao u duhu fer-pleja i ne kajem se" rekao je nakon utakmice Platiša.

Takav gest izazvao je oduševljenje među prisutnima pa su čak i nekadašnji asovi poput Vladimira Petrovića Pižona i Marka Pantelića odali priznanje mladom Platiši koji je dokazao viteštvo.

Zahvaljujući snimateljima "SOS Kanala" u prilici ste da pogledate kako je omladinac Partizana izveo ovaj "fer-plej" potez i tako dospeo u žižu javnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
baldekeita
Wednesday, 18.03.2015
13:28

Dok neki padaju u trans nakon sto ubace trojku,a rival ima tri igraca u polju...Bravo Maki!