Brežančić jasan, remi kao poraz

Autor: Beta Beta
nedelja 11.08.2019.
23:58
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Rajko Brežančić rekao je da je ekipa današnji remi sa Napretkom (2:2) doživela kao poraz i da nema opravdanja, kao i da je taj rezultat opomena pred duel sa Malatijom u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

"Nismo potcenili Napredak to je sigurno, a zašto nismo realizovali onoliki broj šansi to ćemo zajedno analizirati sa trenerom i stručnim štabom. U jednom trenutku sam pomislio - i da igramo dva dana, nećemo dati gol. Remi nam je toliko teško pao, kao da je poraz i zaista nema opravdanja. Trener nam je rekao u svlačionici da treba da nas je sramota i zaista se tako svi osećamo", rekao je Brežančić za klupski sajt.

Partizan je danas dva puta gubio u Kruševcu, a na kraju je osvojio bod protiv Napretka, 2:2, u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije. Brežančić je postigao gol u 14. minutu za 1:1.

"Znali smo da utakmica sa Napretkom neće biti laka, nijednom ih poslednjih godina nismo pobedili sa strane, ali sada nema kukanja već glavu gore i ovo da nam bude pouka. Dobro se osećam po pitanju forme, ali bih ovaj gol menjao za tri boda", naveo je Brežančić.

Partizan će u četvrtak igrati u Turskoj protiv Malatije, revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. U prvom meču Partizan je pobedio sa 3:1.

"Ako je trebao ovakav kiks da se desi neka se desi sad, težak remi, ali opomena za četvrtak pred tešku utakmicu u Turskoj. Ovo nas je dobro potreslo da se pripremimo što bolje, napravimo analizu, vidimo propuste i opravdamo poverenje navijača sa utakmice u Beogradu. Malatija nije laka ekipa, dobro će se pripremiti za revanš. Sledi ozbiljan rad pred put", rekao je Brežančić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Monday, 12.08.2019
15:33

Ja sam sa svojih 67 godina sigurno sportskija figura od ovog Brezancica...

avatar
Osijek 51
Monday, 12.08.2019
15:11

Ocekivao sam od Rajka da prizna svoju krivicu za drugi gol, pa valjda mu je Savo to rekao, na centarsut on stoji iza svog igraca, pa to vise ne radi nijedan seoski bek. Ako je neko zelio Pavlovica , mislim da je poslije zadnje dvije utakmice odustao., onaj drugi Pavlovic je pokazao nedopustivu sebicnost, Ivanovic, Tosic i Smiljanic ne mogu biti ni rezerve u Partizanu. Posebno me razocarala neodgovornost i nedisciplina zbog koje se glupo i naivno dobivaju kartoni. Tu je Savo zakazao.

avatar
Peca Partizan
Monday, 12.08.2019
10:41

ozegovic ivanovic napolje gde je onaj momak iz macve

avatar
ŠDanilo
Monday, 12.08.2019
06:09

Zato ja pišem da nam je preko potreban Jojić koji je tu kad ne ide napadačima. Tošič više nije za Partizan, hteli mi to da priznamo ili ne.