Budnost, čvrstina, odlučnost - Šta još piše na Paunovoj tabli?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.06.2015.
17:30
Izvor: Sportske.net

Selektor svetskog prvaka u konkurenciji do 20 godina odavno je napravio formulu za uspeh, na igračima je bilo samo da primene ono što je Paunović iscrtao i napisao na svojoj tabli.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Omladinska reprezentacija Srbije u subotu je ispisala istoriju osvojivši titulu prvaka sveta na Mundijalitu održanom na Novom Zelandu.

"Orlići" su u finalu Svetskog prvenstva bili bolji od Brazila koji su savladali rezultatom 2:1 (0:0) nakon produžetaka.

Posle ovako velikog uspeha mnogi se pitaju kako je selektoru Veljku Paunoviću uspelo da sa ovim momcima pokori planetu a odgovor je vrlo jednostavan.

Barem deo formule koja je dovela do titule bio je ispisan na tabli u svlačionici i nije u pitanju ona poruka o kojoj je selektor pričao pred duel sa Brazilom.

Radi se o savetima koje je Paunović pokušao da ureže svojim izabranicima u glavu kako bi u svakom trenutku na terenu znali šta je ključ na putu do pobede.

Da ne filozofiramo previše, pogledajte kako izgleda tabla sa smernicama koje je selektor Veljko Paunović davao prvacima sveta tokom pohoda na tron.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Saturday, 20.06.2015
18:10

Da ne umanjim nista njegovom uspehu, ali ne moze da pokupi sve zasluge, ovaj tim je oformio i mnogo jace selekcije na EP pobedio Ljubinko. Ovo je ogroman uspeh, svaka mu cast i hvala mu, ali samo kazem.

avatar
Nikola Nikolic
Saturday, 20.06.2015
21:34

drulovic je bio trener samo petorici i to samo na ep, nije prosao kvalifikacije sa njima. dok je paunovic sa ovim godistem od 2012 ili 2013

avatar
Zvezda u srcu!
Sunday, 21.06.2015
07:25

Nisi dodao jos nije ih on licno napravio (nije im on tata),sad ko je sve tu zasluzan ima da se pise do sutra,ali bitno je ko je uspeo sve to da upakuje i osvoji SP,pokusavali su i drugi al nisu bas znali,barem ne kao Veljko,upravo imamo priliku da gledamo U21 pa cemo da vidimo sta oni kazu,ni u U21 nema nista manje talenta ...

avatar
Saturday, 20.06.2015
17:43

Šampioni bre!