BUM - Lazović završio karijeru zbog funkcije u Partizanu?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 01.10.2018.
20:50
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Da li se iza neočekivanog povlačenja Danka Lazovića zaista krije ono što tvrdi urednik i voditelj "Partizanovog vesnika"?

Epa/Boglarka Bodnar
Epa/Boglarka Bodnar

Povezane vesti

Bivši reprezentativac Srbije i napadač Partizana Danko Lazović nedavno je odlučio da "okači kopačke o klin" što je iznenadilo sve ljubitelje fudbala u Srbiji ali i Lazovićeve poslodavce u Mađarskoj.

Nakon što je Mol Vidi obezbedio plasman u grupnu fazu Lige Evrope odjeknula je vest da je Danko Lazović zatražio raskid ugovora zbog odluke o povlačenju iz profesionalnog fudbala.

U najnovijoj epizodi "Partizanovog vesnika" urednik i voditelj emisije Željko Pantić otkrio je da se iza ove odluke Danka Lazovića krije obećanje Nenada Bjekovića.

Potpredsednik FS Srbije i bivši funkcioner crno-belih navodno je obećao Danku Lazoviću funkciju sportskog direktora Partizana kada preuzme predsedničku fotelju u Humskoj!

Pantić je objasnio da su čelnici Partizana ovu informaciju dobili od ljudi iz Mol Vidija.

Urednik i voditelj "Partizanovog vesnika" objasnio je još da je Nenad Bjeković istu funkciju koju je obećao Danku Lazoviću ponudio još Stefanu Baboviću i nekolicini drugih bivših fudbalera kluba iz Humske.

Ovo je samo nastavak raskola koji vlada među aktuelnim i bivšim čelnicima crno-belih, a koji je eskalirao na Skupštini FK Partizan krajem maja 2016. godine.

Najveći kritičari aktuelne uprave FK Partizan jesu Dragan Đurić i Nenad Bjeković, a Željko Pantić kao urednik i voditelj "Vesnika" ne propušta priliku da skrene pažnju navijačima da se radi na destabilizaciji kluba kako bi upravo Bjeković preuzeo predsedničku funkciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Tuesday, 02.10.2018
08:52

Ma jok kakav DANKO hocemo IVANA!!!

avatar
NebitanNaKvadrat
Monday, 01.10.2018
21:59

Ko jos veruje onoj dvorskoj ludi. To je isto kao da citate informer i verujete u procitano. Lik siri mrznju i samo laze.

avatar
ИступањеЈединоРешење
Monday, 01.10.2018
21:06

Danko je bio bolji igrac od Ivice, ja bih bio zadovoljan njegovim dolaskom u Partizan, ali, nisam bas siguran da je bolji od Tomica za sportskog direktora.