Bunjevčević: ''Boli me ovo, iz Vojvodine su me uveravali da će sve biti u redu!''

Autor: Beta Beta
utorak 27.09.2016.
20:42
Izvor: Beta

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Goran Bunjevčević rekao je danas da ga boli odluka Vojvodine da ne dozvoli svojim igračima da putuju u Katar.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Selektor Srbije Slavoljub Muslin vodiće u četvrtak ekipu sastavljenu od igrača iz Super lige na prijateljskoj utakmici protiv Katara u Dohi.

Svi pozvani su dobili dozvolu klubova da putuju u Katar, osim četvorice fudbalera Vojvodine Filipa Malbašića, Bogdana Planića, Novicu Maksimovića i Aleksandra Paločevića.

"Odluka je bila na samoj Vojvodini. Lično sam razgovarao sa predsednikom kluba i trenerom, i imao sam uverenje da će sve biti u redu. Boli me, jer sam imao uverenje da će biti drugačije", rekao je Bunjevčević agenciji Beta.

Poziv su dobila petorica fudbalera Vojvodine, a samo je Vladimir Kovačević dobio dozvolu da ide u Katar. Iz novosadskog kluba je obrazloženo da su oni lakše povredjeni i da nije preporučljivo da putuju.

Bunjevčević je kazao da se na tu odluku više ne treba osvrtati jer je to izbor kluba.

"Ne treba se osvrtati, to je njihov izbor, njihovo pravo i želimo im puno sreće. Ta odluka nije išla u našu korist. Svi će moći da procene gde se nalazi odnos prema reprezentaciji u ovom momentu", kazao je Bunjevčević.

Potpredsednik FSS-a je naveo da nema vremena da se o tome više razmišlja, jer Srbiju čeka važna utakmica u Kataru, a potom i važne kvalifikacione protiv Moldavije i Austrije.

"Svako nosi svoj teret odluke"
, rekao je Bunjevčević.

Umesto četvorice fudbalera Vojvodine, u Katar će putovati Marko Gobeljić iz Kruševca, Jovan Djokić iz Javora i Nikola Stanković iz Radničkog.

Ekipa će u sredu putovati u Dohu, gde će u četvrtak od 18.00 po srednjoevropskom vremenu igrati prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Katara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MikiTheLegend
Wednesday, 28.09.2016
11:00

Ako je ovo tacno onda stvarno nije korektno od strane Vojvodine..,

avatar
Pedja Milosevic
Tuesday, 27.09.2016
21:24

BRAVO VOSO.......svaka cast....ne navijam za V. ali postujem potez......koja bre prijateljska, koji selektor koji se odrekao svih iz lige.....cemu ova hajka,,,,,,,,DOK OSTALI NE ZAUZMU ISTI STAV........NECE BITI BOLJE.....Muslinu neka -svi euro reprezantivci-........domacis se odrekao odavno.......BTV....navijam za ZVEZDU

avatar
Seoski Ronaldo
Tuesday, 27.09.2016
23:43

A ko to iz domace lige ima kvalitet za reprezentaciju?

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 28.09.2016
08:15

Jovanovic makar kao treci golman sto ce nadam se i biti kad Stojkovic ode i oprosti se, Meleg, mozda i Djurdjevic barem kao treci napadac...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 27.09.2016
20:53

Cemu ovolika hajka?

avatar
MikiTheLegend
Wednesday, 28.09.2016
11:02

Meni je ovo jos i jasno, ali mi je zanimljivo javljanje Ilijeva, Terzica i Matijasevica koji su kao po komandi u roku od 2 sata dali iste izjave...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 28.09.2016
11:28

Ako je neko sinoc pisao o tome, to sam ja:-) To je jako simptomaticno, a samo neka se misli i prica da su Grobari paranoicni...