"Čair" zaključan, Partizan kažnjen novčano

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.04.2016.
11:12
Izvor: Sportske.net

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije izrekla je kazne FK Radnički i FK Partizan zbog nedoličnog ponašanja navijača na mečevima 27. kola Superlige.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički iz Niša odigraće narednu utakmicu na domaćem terenu "iza zaključanih vrata" zbog organizacionih propusta u susretu sa Novim Pazarom.

Disciplinska komisija zaključala je "Čair" pošto se u izveštajima službenih lica navodi da su arbitri gađani tvrdim predmetima, dok su NN lica ulazila u restriktivni prostor.

Radnički će tako predstojeći susret sa Vojvodinom odigrati pred praznim tribinama.

Sa druge strane, Partizan je kažnjen novčano u iznosu od 100.000 dinara zbog toga što su navijači koristili pirotehniku na meču sa Čukaričkim.

Crno-beli su pomenutu utakmicu igrali na gostujućem terenu ali su kažnjeni zbog ispada svojih navijača, dok Disciplinska komisija nije kaznila organizatora meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 02.04.2016
14:28

Cim stigne tuzba iz UEFA odmah se kaznjava klub koji nije po volji FSS, bravo, svaka cast, i da je bilo nekog gadjanja sudija, za onakvo sramno sudjenje u Nisu u obe utakmice dobro da su se sudije i zive vratili kuci, srami se FSS i disciplinci, jedva cekam da UEFA udari katanac da vas opameti...

avatar
Bata
Saturday, 02.04.2016
13:45

Neko upali baklju i bude kažnjen,a neko zapali stadion i nikom ništa.

avatar
Saturday, 02.04.2016
11:25

Spartak - Radnički kec k'o vrata #3za3

avatar
Saturday, 02.04.2016
11:24

Prema Disciplinskoj komisiji samo navijači Partizana koriste pirotehniku i prekidaju utakmice u Srbiji. Zašto je tek počela utakmica NP:zvezda prekinuta? Koliko puta su navijači zvezde i ove sezone koristili pirotehniku, a koliko puta kažnjeni zbog toga? Ponavljanje prekršaja? Disciplinska vs Sudijska #organizacija#aparthejd

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Saturday, 02.04.2016
11:13