Canas: "Srbija je moćna, EP za nju nije nedostižno"

Autor: Beta Beta
utorak 18.11.2014.
21:05
Izvor: Beta

Vršilac selektorske dužnosti u reprezentaciji Grčke izjavio je da "Orlovi" imaju sjajan tim i pojedince i da veruje u plasman Srbije na EURO 2016.

Beta/AP Photo/Bastian Parschau
Beta/AP Photo/Bastian Parschau

Povezane vesti

Privremeni selektor Grčke Konstantinos Canas rekao je da Srbija ima moćnu ekipu, kao i da veruje da će "Orlovi" uspeti da se plasiraju na Evropsko prvenstvo.

"Srbija je veoma jaka, moćna ekipa, sa kvalitetnim igračima, zvezdama, koje igraju u vrhunskom klubovima. Uprkos porazu od Danske, verujem da Srbija ima vremena da se oporavi, zaigra dobro i plasira na Evropsko prvenstvo", rekao je Canas novinarima posle utakmice u Hanji.

Grčka je u prijateljskom susretu na Kritu izgubila od Srbije sa 2:0. Canas je vodio ekipu pošto je italijanski stručnjak Klaudio Ranijeri dobio otkaz zbog serije loših rezultata.

"San svakog trenera je da vodi reprezentaciju svoje zemlje. Rekao sam da, iako nije lako, pogotovo ne u ovom trenutku", naveo je Canas.

Grčka je, kao i Srbija, u velikim problemima, pošto u poslednje vreme loše igra u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Samopouzdanje je jedan od ključnih problema, izgubili smo mnogo važnih utakmica, Treba vremena da se isprave greške i ne sumnjam da će uspeh doći", kazao je Canas.

Reprezentacija Grčke je odlično prihvaćena na Kritu uprkos lošim rezultatima. Stadion u Hanji bio je pun, a lokalna deca Canasu su nakon konferencije za novinare uručila cveće i odrecitovala pesmu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 18.11.2014
22:44

Naravno da smo jaki, tvrdim da smo jedna od najjacih reprezentacija sveta, samo treba selektor koji ce sve to lepo da uklopi i dokaze svetu ko smo.

avatar
Genclerbirligi
Wednesday, 19.11.2014
01:06

Najbolja reprezentacija?
Stojković- nije reprezentativni golman. Koliko god ga ja gotivio a i mi nemali boljeg, nije za reprezentaciju, a kamoli za najjaču.
Odbrana- Subotića nema, kao ni Vidare, Mitrović je smejurija od igrača, Tomović i Basta ništa posebno, Kolarov van forme a Ivanović igra ko baba za reprezentaciju.
Sredina- Matić zmaj, Petrović i Gudelj ograničeni igrači, Ignjovski i Fejsa teren vide jedino na soniju, Tošić je debelo precenjen lik ( ima okej šut i ume da trči, sve ostalo sačuvaj bože), Đuričić je kriminalno loš, Sulejmani ruši rekorde po broju dana u gipsu, Tadić je dobar, Ljajić ima diletantski stav prema fudbalu, Marković je glup ko točak.
Napad- Lazović je... Lazović, Đorđević više neće da igra a Mitrović ili pokida ili se vuče po terenu kao motokultivator.

Mi u najboljem slučaju imamo potencijal da budemo jaka solidna ekipa, inače nas ne bi ni pod drmrom Antićem ( koji je imao par igrača na vrhuncu karijere) Gana i Australija odučile od fudbala, da ne pričam o Estoniji, Makedoniji, Belgiji, Danskoj i Hrvatskoj pod kasnijim selektorima. Ne fantaziraj.

avatar
disqus_HNYAiSUaQd
Wednesday, 19.11.2014
10:00

A nažalost takvog selektora nemamo . Mora se prvo sve promijeniti u Savezu .Otjerati Toleta i njegovu svitu .Postaviti nove ljude . Čovjek otkako je otjerao Antića ni prismrdio nije nekom značajnijem takmičenju i opet ga ne možeš otjerati. I još nešto što dalje menadžere od reprezentacije , i onda da se počnu slagati kockice . Ćurčić je sinoć morao dati priliku svima odmah početkom drugog poluvremena i po cijenu rezultata , a ne da u 80 i nekom minutu vrši promjene . I ne čudi me što je sada Đorđević nezadovoljan . Prijateljske utakmice su za to . Odmah mi se ne sviđa kao selektor , običan štreber.

avatar
Povratak kralja BAN2
Tuesday, 18.11.2014
22:41

Naravno da imamo kvalitet da budemo među 23/53 evropskih reprezentacija u kvalifikacijama međutim nismo do sada imali selektora, nemamo dobru organizaciju u FSS, a opozicija FSS je još gora u svakom smislu, a najgore je što više žele poraz reprezentacije Srbije nego naši protivnici iz kvalifkacija. Da smo ujedninjeni kao što nismo i da smo imali pravog selektora kao što nismo imali bismo 9 bodova ili skor 3-0-0!

avatar
Plavi, plavi
Tuesday, 18.11.2014
22:19

''Reprezentacija Grčke je odlično prihvaćena na Kritu uprkos lošim rezultatima. Stadion u Hanji bio je pun, a lokalna deca Canasu su nakon konferencije za novinare uručila cveće i odrecitovala pesmu.'' Postovanje!