Četvrti vezani poraz Vojvodine, sada Radnički grabi ka Evropi!

Autor: Milovan Longinov
subota 12.03.2022.
18:56
Izvor: Sportske.net

"Stara dama" u problemu, Radnički upisao veliku pobedu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine izgubili su u Nišu od ekipe Radničkog rezultatom 1:0 u 27. kolu Super lige Srbije.

Prvu šansu na ekipi imali su domaći, Jovanović je sa ivice šesnaesterca šutirao u prvi ugao, ali je na pravom mestu bio Rockov.

U 15. minutu, Jeličić je zakasnio i oborio Mlađovića u šesnaestercu, a sudija je pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Pejović, koji je pogodio desni ugao za vođstvo Radničkog.

Voša je preuzela inicijativu u finišu prvog poluvremena, uglavnom je igrala pred kaznenim prostorom domaće ekipe, a prvi udarac imao je Zukić. U 34. minutu Simić je iznudio slobodan udarac na 18 metara, a Zukićev pokušaj zaustavio je Dujmović i to je ujedno bio i jedini ozbiljniji pokušaj Vojvodine u prvom delu igre.

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević odlučio je da već na poluvremenu izvrši prvu promenu, Bastajić je zamenio Zukića, čime je došlo i do rotacije u napadu, pošto je Simić zaigrao iza Matića kao najopasniji igrač gostujućeg tima. Upravo je Simić u 51. minutu imao prvi udarac u nastavu, posle Busnićevog proigravanja, sa nekih 14 metara šutirao je preko gola.

U 64. minutu Radnički je imao veliku šansu, nakon prekida sa strane, Jeličić je umalo postigao autogol, Rockov je intervenisao, na odbijenu je naleteo Savić, ali je izblokiran u poslednjem trenutku.

Voša je do kraja pokušavala da ugrozi gol Dujmovića, ali su se domaći odlično branili i zatvorili sve prilaze golu.

Fudbaleri Slavoljuba Đorđevića vezali su i četvrti poraz u Super ligi, pa je Voša sada peta na tabeli sa 36 bodova, dok je Radnički preskočio "staru damu" i sada je četvrti sa 39 bodova. 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke