Crno-beli, poslušajte Branu Ilića - On zna kako se pobeđuje Asteras!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.09.2014.
21:55
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Nekadašnji napadač Rada, Partizana, Vojvodine, omaleni Brana Ilić poslednjih sezona igra u Grčkoj, gde je odlično upoznao kvalitete narednog rivala beogradskih crno-belih u Ligi Evrope.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

I ne samo to, njegova Janjina je nedavno u prvenstvu Grčke savladala Asteras sa 3-1, a upravo je Brana Ilić bio strelac jednog od ta tri pogotka.

Zato bi u Humskoj trebalo da uzmu u obzir i njegovo mišljenje, uoči gostovanja Asterasu u drugom kolu Lige Evrope.

A Brana Ilić je u izjavi ''Novostima'' izneo optimističko uverenje da Partizan može da napravi dobar rezultat u Grčkoj, pri čemu je otkrio i svoje viđenje glavnih slabosti Asterasa.

''Njihova najveća slabost su spori štoperi. Igrali smo nedavno protiv njih, dali smo im tri gola za dvadesetak minuta i maksimalno smo koristili sporost Rumuna Gojana i Senegalca Sankarea. Obojica su izuzetno visoki i neokretni, sigurno je da će biti prostora za veziste i napadače Partizana da ih pritisnu i naprave pometnju u poslednjoj liniji'', jasan je Brana Ilić.

On uverava da crno-beli neće imati problema ni sa domaćim navijačima, koji nisu preterano bučni, a kad je rezultat u pitanju, Ilić smatra da Partizan može da izbori ''najmanje remi''.

''Partizan je daleko iznad njihovog nivoa, pa verujem da je bod najmanje na šta bi trebalo da računa. Asteras je dobar, ali nije velika ekipa'', zaključio je Brana Ilić



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke