Crno-beli u cajtnotu , ko će biti registrovan za Ligu Evrope?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.07.2018.
11:05
Izvor: Sportske.net

Rok za slanje spiskova igrača za učešće u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope ističe u petak. Hoće li Partizan na vreme rešiti goruća pitanja?

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Manje od deset dana ostalo je do prve utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope koju će fudbaleri Partizana odigrati protiv Rudara u Nikšiću.

Crno-beli danas igraju poslednji kontrolni meč u Sloveniji i to će biti prilika da javnost i navijači vide koji tim će Miroslav Đukić izvesti na megdan Crnogorcima.

Pisali smo već u tekstu posvećenom analizi pomenute teme, Miroslav Đukić sigurno ima određene nedoumice jer nije siguran da li će u duelu sa Rudarom moći da računa na Danila Pantića i Rikarda Gomeša.

Za reprezentativca Zelenortskih Ostrva čeka se sertifikat iz Portugala, dok je u slučaju Danila Pantića situacija nešto komplikovanija.

Vezista Čelsija trenira sa crno-belima i ima dozvolu da igra pripremne mečeve, ali Partizan i londonski klub još uvek nisu dogovorili Pantićev ostanak u klubu iz Humske.

"Za Pantića imamo papir Čelsija u kojem piše da žele da ga ostave kod nas. U toku su pregovori oko detalja, jer ima različitih načina po kojima bi on ostao deo Partizana, ali najvažnije je da Čelsi to želi. Postoji čak i opcija otkupa, ali bitno je da ostaje u Partizanu", rekao je u nedelju Miloš Vazura.

Pošto rok za registraciju igrača ističe u petak (6. jul), ostaje da se vidi da li će Partizan uspeti da se dogovori sa Čelsijem i da Pantića prijavi za mečeve prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nemanja Antonov sigurno neće biti na raspolaganju Miroslavu Đukiću jer se vratio u Grashopers i pitanje je hoće li švajcarski klub uopšte prihvatiti novu ponudu Partizana.

Napominjemo da će svaki klub koji učestvuje u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope imati mogućnost da 24 časa pre početka prve utakmice naknadno prijavi još jednog igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Tuesday, 03.07.2018
13:52

Amateri nam vode Partizan pa nije ni cudo sto smo u ovakvoj situaciji.

avatar
Saša Ilić
Tuesday, 03.07.2018
12:30

Potpuno rasulo i haos... Prelazni rok opet nije pripremljen dovode se igrače s konca i konopca. Uprava napolje !!!