Crno-beli: ''Veliki bod, Englezi mislili da će lako s nama''

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.09.2014.
22:44
Izvor: Beta

Zadovoljstvo među fudbalerima Partizana posle večerašnjeg remija sa Totenhemom u Ligi Evrope. Crno-beli poručuju da sada imaju još veći motiv za nastavak takmičenja.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana rekli su da su zadovoljni večerašnjim nastupom i osvojenim bodom protiv Totenhema, i najavili su dalju borbu u Grupi C Lige Evropa.

"Osvojili smo veliki bod. Posebno mi je drago što smo bili ravnopravni, a u nekim momentima i bolji rival od slavnog engleskog kluba. Čuli smo i za remi u Istanbulu (Bešiktaš-Asteras 1:1) i taj rezultat nam je motiv više da se borimo za bolji plasman u grupi", rekao je kapiten Saša Ilić.

Danilo Pantić je kazao da ne može da bude zadovoljan bodom, ali da je ipak osetio veliku satisfakciju.

"Utakmica je bila mnogo teška i zahtevna. Imali smo mnogo šansi, svakako boljih i izrazitijih od protivnika. Ne mogu da kažem da sam zadovoljan remijem, ali je ovo svakako velika satisfakcija, jer smo uzeli bod velikoj evropskoj ekipi i, što je najvažnije, nadigrali ih", rekao je Pantić.

Petar Grbić je ocenio da je Totenhem potcenio njegovu ekipu.

"Potcenili su nas, mislili su da će lako da prođu. Mi smo izginuli na terenu i ostaje žal jer smo mogli do tri boda. Videli smo da Totenhem nije bauk i mogao je ceo plen da ostane kod nas", rekao je Grbić.

Iskusni Nikola Drinčić najavio je dalju borbu.

"Odigrali smo kvalitetno, pre svega u odbrani, i ovaj bod je dobar za prvu utakmicu, jer smo ostali u igri. Borićemo se i dalje", rekao je Drinčić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke