Crveno-beli fokusirani na revanš, Bugarska u podsvesti

Autor: Beta Beta
sreda 05.07.2017.
11:56
Izvor: Beta

Fudbaleri Crvene zvezde kazali su da su fokusirani na revanš sa Florijanom, ali i da bi u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope više voleli da idu na bugarskog predstavnika nego na Irtiš iz Pavlodara.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde će večeras trenirati na stadionu na kom će se igrati utakmica, a u Beograd će se vratiti odmah posle sutrašnjeg meča, koji počinje u 20.30.

Pre polaska na Maltu Slavoljub Srnić je rekao da očekuje pobedu, koja bi mnogo značila ekipi za samopouzdanje, ali i da se uigra.

"Biće pretoplo, ali smo navikli. Postigao sam gol posle dužeg vremena i izuzetno mi je drago, ali je najbitnije da pobeđujemo", rekao je Srnić.

Zvezda je u prvoj utakmici u Beogradu, prošlog četvrtka pobedila sa 3:0, a ako prođe u drugo kolo igraće protiv pobednika duela kazahstanskog Irtiša i bugarske ekipe Dunav Ruse.

Upitan gde bi želeo da putuje u drugom kolu, Srnić je rekao: "Bugarska, jer je mnogo bliže".

Fudbaler Zvezde Abraham Frimpong rekao je da svi u ekipi imaju velika očekivanja.

"Imamo 3:0, ali fudbal je danas takav da ne smemo da računamo da smo već prošli i ne smemo da razmišljamo o sledećem protivniku dok ne prođemo Florijanu", naveo je on.

Trener Vladan Milojević odredio je da na Maltu putuju Damir Kahriman, Filip Manojlović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Dušan Andjelković, Abraham Frimpong, Vujadin Savić, Damjan Le Talek, Uroš Račić, Nenad Milijaš, Luka Ilić, Džon Ruis, Luka Adžić, Nemanja Milić, Rikardinjo, Slavoljub Srnić, Ričmond Boaći, Milan Pavkov i Vanja Vučićević.

Na spisku nema Gelora Kange, a naknadno je "otpao" i Mičel Donald koji je ostao u Beogradu zbog pregovora oko mogućeg transfera.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Trta Mrta
Thursday, 06.07.2017
00:12

Pamti li neko kad smo zadnji put izbacili neku ekipu iz bivše SSSR ili Bugarske?

avatar
DuskovicSRB
Wednesday, 05.07.2017
12:25

Kao da idu peške a ne avionom.

avatar
ddr16
Wednesday, 05.07.2017
13:10

nije isto ici 700km i 5000km makar i avionom,ako nista druga je klima,druga vremenska zona,ali to svakako ne sme biti opravdanje,i njima ce biti isto tako kad dolaze u srbiju,samo realno je lakse putovati do bugarske i ako vec moze da se bira onda bolje to...plus bi u bugarskoj imali i dosta nasih navijaca...