Čudesni Dušan Tadić vodio Srbiju do velike pobede i prvog mesta u grupi!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 09.10.2016.
22:39
Izvor: Sportske.net

Kakva noć za Dušana Tadića, Austrija se dva puta vraćala, ali nije uspela i treći put. Srbija prva u grupi posle tri kola.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je na stadionu Rajko Mitić selekciju Austrije rezultatom 3:2 (2:1) u trećem kolu kvalifikacija za SP 2018.

Apsolutni heroj u večerašnjem meču bio je Dušan Tadić, dvostruki asistent i strelac pobedonosnog gola 15 minuta pre kraja.

Srbija je u dva navrata vodila golovima Mitrovića u šestom i 22. minutu, ali se Austrija vratila preko Sabicera u 15. i Janka sredinom drugog poluvremena. Ipak, Dušan Tadić je postigao pobedonosni pogodak u 74. minutu, a sve pogotke pogledajte OVDE.

Srbija je sada lider na tabeli u grupi D sa sedam bodova, koliko ima i Republika Irska, ali naš tim ima bolju gol razliku.

Prvo poluvreme bilo je izuzetno uzbudljivo, palo je čak tri gola, a naša reprezentacija je u dva navrata vodila posle kombinacija Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića.

Posle prvog pokušaja naše selekcije u četvrtom minutu, kada je Mitrović pokušao glavom na asistenciju Rukavine, Srbija je ubrzo došla u vođstvo.

U šestom minutu, Kostić je prelepo odložio petom loptu za Tadića, a ovaj povukao i sačekao pravi trenutak da proigra Mitrovića koji pogađa prvi ugao za 1:0.

Ipak, posle primljenog gola, naš tim je izgubio konotrolu na sredini terena, Austrijanci su se oslobodili pritiska i došli do izjednačenja iz svoje prve prave prilike.

Igrao se 15. minut, posle akcije Austrije po levom boku, lošu postavku Nastasića i slabu reakciju Stefana Mitrovića, Sabnicer je prihvatio loptu i pogodio suprotan ugao za 1:1.

Na sreću našeg tima, ovaj gol nije poremetio Srbiju, pošto smo u 23. minutu došli do novog vođstva. Ponovo je Dušan Tadić bio u ulozi asistenta, ovaj put je sa desnog krila uputio centaršut pravo na glavu Mitrovića, a ovaj se poklonio i pogodio za novo vođstvo - 2:1.


Austrija je do odlaska na odmor imala još jednu stopostotnu šansu, iz drugog plana Sabicer je opet pobegao našim štoperima i izašao sam na Stojkovića, ali je srpski čuvar mreže bio uspešniji.

S druge strane, naša selekcija je imala još dve odlične prilike da poveća prednost, prvo je Mitrović iskosa sa leve strane pokušao da prevari golmana Ozčana, a potom je gostujući čuvar mreže u samom finišu prvog dela igre zaustavio pokušaj Filipa Kostića.

Austrija je posle 10 minuta igre u nastavku mogla do dođe ponovo do izjednačenja, Arnautović je izbegao ofsajd zamku i glavom pogodio stativu.

Međutim, u 62. minutu, ponovo je naša odbrana očajno odreagovala, Stefan Mitrović nije uspeo da izbije loptu, Arnautović je pokušao da savlada Stojkovića, ali je naš golman intervenisao, međutim nije uspeo da zadrži udarac Janka.

Posle primljenog gola, Slavoljub Muslin je odlučio da napravi prvu izmenu, Katai je zamenio Kostića, pa se formacijski ništa nije promenilo.

U 74. minutu, ponovo je usledila magija Dušana Tadića, posle pasa Kolarova, naš as je prevario svog čuvara, prebacio ga, a potom slabijom desnom nogom pogodio prvi ugao za treće vođstvo našeg tima na ovom meču.

Muslin je odlučio da sačuva prednost ovaj put, u igru je uveo Gudelja umesto Mitrovića kako bi ojačao vezni red.

Do kraja utakmice, upravo je Gudelj imao veliku šansu posle nove majstorije Tadića i asistencije Rukavine.

Promene rezultata nije bilo, Srbija sada ima sedam bodova, koliko i Republika Irska, ali je naš tim lider zbog bolje gol razlike.



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

67 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ribar sa Save
Monday, 10.10.2016
10:20

Čestitke ekipi. Naravno pobeda je najbitnija, napredak je očigledan ali ima dosta stvari tu za popraviti. Menjati štopera (Mitrović/Maksimović), Rukavina mora mnogo bolje ili da Tomović igra desno. Sebičnost isterati iz igrača jer ono što me je razočaralo protiv Moldavije kada Kostić ima samog Tadića i umesto da mu vrati asistenciju i na taj način odgovori na nesebičnost Tadića od pre par minuta on šutira i pogađa stativu a to je sinoć i Mitrović učinio. Kolarov sam prolazi a on ide na šut. Dečko bi bio vrhunski igrač da samo još poradi na ponašanju. Vidi se da sve manje ulazi u raspravu sa protivnicima ali zato sudiji konstantno prigovara a to mogu i smeju samo igrači sa određenim iskustvom u nogama. Bojim se nekih bezveznih i nepotrebnih kartona.nTreba podržati ekipu i ponavljam bitno je da napredujemo i verujem da možemo ovakvim pristupom do Rusije

avatar
Nikola_pg
Monday, 10.10.2016
07:41

A pljuvaci Muslina nista?? Ne javljaju se, nema onog sto je prognozirao da ce uzet 4 boda??? Ajmo grobari, on je bio trener Zvezde, po defaultu ne valja. Bravo za Muslina i za veliko srce momaka.

avatar
Paul George
Monday, 10.10.2016
01:25

Sreca pa je grupa laka,pa cemo otici na SP verovatno.Kome se ovaj fudbal od danas svideo i ko misli da mozemo nesto protiv jacih ekipa,grdno se vara.Ovo je tuzno,Tadic klasa,Stojke siguran,Mitrovic veceras dobar.Odbrana losa,bas losa,na individualni kvalitet Dusana Tadica smo dobili.

avatar
Monday, 10.10.2016
00:03

Pobeda koja vraća veru u srpski fudbal, bravo Srbijo! Zlatna tri boda, pogotovo zato što je Vels odigrao nerešeno. Oni će biti pod velikim pritiskom sledeće kolo protiv nas, sa samopouzdanjem idemo na pobedu i odradili bi veliki deo posla. Maksimovića uigrati za Vels, on je možda i naš najbolji štoper, ne znam zašto ne igra. Vraća se i Matic, naš najbolji, ma ubedljivo najbolji vezni igrač. Idemoooooo u Rusiju!

avatar
O\'Sullivan147
Monday, 10.10.2016
07:37

Problem je samo sto Kolarov nece igrati

avatar
Monday, 10.10.2016
12:48

Antonova bih gurnuo u vatru. Možda se i Muslin odluči baš za njega, zato sto Mladenović nije standardan u Kelnu Ovako bi odbrana trebala da izgleda: Antonov - Nastasić - Spajić - Ivanović - Rukavina.

avatar
Barca4ever
Sunday, 09.10.2016
23:59

Utakmica bas kao ona protiv Rumunije za vreme Antica.

avatar
Barca4ever
Sunday, 09.10.2016
23:59

Joj samo mi je krivo za onaj remi sa Irskom.

avatar
Sunday, 09.10.2016
23:52

https://www.youtube.com/watch?v=vzL4nOrdJig Volim Mitra kao brata rodjenog!

avatar
Sunday, 09.10.2016
23:47

Ponovicu kao i posle prve utakmice sa Irskom. U ovom timu mesta ima samo za Tadica, Mitrovica i Kostica. Po kojim kriterijumima selektor drzi Stefana Mitrovica u prvi tim kad on nema mesta ni za klupu. Rukavina katastrofa, za njega isto vazi. Gudelj, Fejsa samo popunjavaju mesta , nicem ne sluze. Nadam se da ce seletor promeniti ovu defanzivnu taktiku bez sredine terena i odsecenim napadom. Mora srednji red da se pojaca a tu imamo vise neko ikad u zadnjih 15 godina sjajne igrace a tu pre svega mislim na mladog Maksimovica iz Astane, Sergeja iz Lacija, Grujica iz Liverpula. Naravno Matic ce sad imati pravo igranja, Ljajic takodje mora biti u ovoj reprezentaciji kao i Sulejmani. Sjajne igrace imamo i mucno mi je da gledam da jedna Austrija ima veci posed lopte od nase selekcije i to u sred Beograda. Pobedili smo i sve je to sjajno ali igra nam je losa a sa ovim igracima koje sam nabrojao to bi bilo mnogo, mnogo bolje. Naravno ne mogu a da ne pomenem Djurdjevica iz Partizana koji bi sa Mitrom cinio jedan od najjacih napadackih tandema na svetu.

avatar
Barca4ever
Sunday, 09.10.2016
23:58

Zar nisi dosad shvatio da su na EP otisle reprezentacije koje su igrale anti fudbal tj.potpunu defanzivu na kontre.Tako ce verovatno biti i za SP.

avatar
ZvezdaMiJeSve
Monday, 10.10.2016
00:11

Ma sta ti bre hoces vise?Ljudi su odigrali mec srcem i trudili se za svaku jebenu loptu.Zbog tebe takvih i reprezentacija nije mogla da pobedjuje non stop neki pritisak nabijamo.Treba da pustimo momke da igraju i da pokazu sta znaju.Lako je tebi od kuce da pises.Uradi ti nesto idi ti igraj fudbal pa onda komentarisi.Ja m skidam kapu i zelim im da ovako igraju svaku narednu tekmu.Zato uvek sa strane igramo bolje jer im kuci uvek nabijamo pritisak.SAMO PUSTITE MOMKE DA IGRAJU!!!!!!

avatar
Srba Stamenkovic
Sunday, 09.10.2016
23:40

Tadić 3 Austrija 2.

avatar
brekbaCh
Sunday, 09.10.2016
23:14

Tadic doktor fudbala ! U odbrani duva na sve strane, Mitrovic na klupu, a Maksimovic od pocetka.

avatar
Markocc
Sunday, 09.10.2016
23:13

Golman dobar, zadnja linija najlošiji dio ekipe, što se tiče zadnjih veznih defanzivno solidno obave posao, ali ne daju doprinos u ofanzivi, tu će biti bolje kad se Matić vrati i Nemanja Maksimović, dobićemo i mogućnost da se lakše iznese lopta i prenese napred. Ofanziva odlična, mozda Kostić može bolje, ali teško je očekivati da baš i desna i lijeva strana vrhunski funkcionišu.na.jrdnoj utakmici. Generalno, mora se nešto raditi sa štoperskom linijom, ne znam sad koliko je pametno mjenjati formaciju (iako sam rekao odavno da mi se ne svidja igra sa tri štopera, ali sad već dugo igramo ovako), Stefan Mitrović nažalost nema kvalitet, Bane ne igra kao nekad, Nastasić se još traži (dobro on će se sigurno poboljšati), da li dati Nikoli Maksimoviću šansu... Mnogo sam sretan zbog pobjede. Napad nam dosta bolje funkcioniše, nego odbrana.

avatar
НС
Sunday, 09.10.2016
23:09

Добро ме срчка није стрефила на крају... Лепо се завршило и свака част на победи, али може се из ове утакмице извући и доброг и лошег. Прво да кажем да не памтим кад смо овако у нападу играли, стварно су ме одушевили, поготово Тадић који игра нестварно и из овог угла ми делује зрео за неки од највећих светских клубова. Друго треба рећи да су се момци два пута враћали после примљених голова и показали победнички менталитет што дуго нисмо видели. Поред свега, онаква игра у одбрани није нормална... Могли смо 5 голова примити ко ништа и имали смо много среће што нисмо. Ту треба издвојити Митровића јер је крив за оба гола, али ни остали нису блистали, сви су јако несигурни и преплашени у одбрани и не можемо тако наставити ако хоћемо нешто да направимо.

avatar
Navijač Partizana
Sunday, 09.10.2016
23:06

Posle dve kvalifikacije na trecoj moramo proci! SRBIJA!

avatar
LoleRava
Sunday, 09.10.2016
23:05

Bravo momci svaaka cast,bilo je svega i svacega,i loseg i mnogo dobrog,lepi golovi i borbenost je ono sto raduje,pu pu da ne ureknem.nP.S Bravo za Mitrovica,ja sam jedan od mnogih kriticara bio za njegove igre u poslednje vreme,ali veceras je bio dobar,neka nastavi ovako!

avatar
dushanseelny
Sunday, 09.10.2016
23:02

Imenjak moj izdominirao, dribla, asistira, daje golove, pravi igru, ma sve. Vezni red tanak, Austrijanci dolazili do kaznenog kako im se cefne, odbrana katastrofa, mada sta pricati o odbrani u kojoj igraju Bane i Mitrovic a ne igra najskuplji Srbin ikad.. Navijaci sabili, sudija mislim da ne bi svirao faul da su se potukli na terenu

avatar
lewa9
Sunday, 09.10.2016
22:57

Tadiću hvala ti za ove suze do neba!!! Nemam komentar za ovog coveka.. Odbrana mora mnogo sigurnije, ali i ovo je ispalo dobro.. Vidi se zelja, vidi se da mogu, da hoce.. Ajmo, samo jako do kraja!

avatar
England
Sunday, 09.10.2016
22:57

Dje Alaba Ljubomire?!

avatar
Sunday, 09.10.2016
22:56

Одличан меч, заслужена победа, али овакав приступ (на гол више од противника) неће пролазити против јачих екипа. Костић, Митровић и Тадић поготову ФЕНОМЕНАЛНИ. Ивановић је, на основу свега приказаног у клубу и репрезентацији ове јесени зрео за Катар или Ем-Ел-Ес. Арнаутовић га је уништио вечерас. Стави ли га Муслин наспрам Бејла Велшани ће да нам врате са дуплом каматом за оних 6:1 од пре пар година. Било како било, момци су ме пријатно изненадили у досадашњем току квалификација.

avatar
qwertyuiop
Sunday, 09.10.2016
22:54

Bravo! Konacno dobra igra i borbenost

avatar
despot
Sunday, 09.10.2016
22:54

Uvek taj treći štoper pravi problem. Nastasić i Bane sigurni, a danas Stefan Mitrovic krivac za oba gola (premda ovaj drugi neregularan) i greskom sudije u nadoknadi vremena mu nije sviran i indirekt. Ne znam zasto je Slobodan Rajkovic hijerarhijski iza njega i Vukovica, a nadam se i da ce Nikola Maksimovic poceti da igra tog treceg stopera i da ce i opravdati cenu. A ostalo - fantazija. Fejsa doktor, sta god ko pricao. I Milivojevic odlicna utakmica. Ma svi. Na Tadica ne vredi trositi reci, madjionicar. Mitro proradio konacno. Presrecan sam ovom pobedom, samo napred momci, sve cestitke svima od strucnog staba do igraca.

avatar
Petar Petar
Monday, 10.10.2016
01:04

Drugi gol je ofsajd kao vrata. Ne kapiram zasto niko ne pominje. Jeste onaj balvan vratio loptu unazad, ali je prema Arnautovicu odigrao Janko posle toga. Cak je i prvi gol sumnjiv jer je Janko bio u ofsajdu, a lopta je isla prema njemu.

avatar
Манда
Monday, 10.10.2016
01:27

Бане и Настасић сигурни???? Ја не знам да ли смо ми гледали исту утакмицу. Још реци да Рукавина центрира ко Џаја...

avatar
Dikan
Sunday, 09.10.2016
22:54

Ја не могу да верујем, да у мојој земљи Србији, постоје људи, који пљују по рођеној земљи и спортистима који је бране! Ајде пљујте и даље! Вечерас такитка победила силу и умеће! Да ли вам то смета?

avatar
Denis Split
Sunday, 09.10.2016
22:54

Čestitke od mene! :)

avatar
CZYNWA
Sunday, 09.10.2016
22:53

Muslin briljirao ! Odlicna utakmica, jer se igralo timski, samo da nije ovih gluposti u odbrani. Tadic je definitivno srpski Ozil, Nastasic, A.Mitrovic, Kolarov i Fejsa odlicni. Rukavina se bori k'o lav, ali dzaba kad ne zna da centrira, Ivanovic i S.Mitrovic definitivno najslabije karike, zbog njihovih gresaka smo primili dva gola (doduse nerelugarna), Arnaut imao dvije sanse, plus nedosudjeni indirekt. Definitivno Nastasic treba da bude srce odbrane, a Maksimovic i Pejcinovic (Milunovic, Rosic, Lazic) pored njega, takodje malog Milenkovica gurnuti u vatru u nekoj prijateljskoj. Sve u svemu nije lose, selektor je pokazao da zna sta i kako igraci su dovoljno dobri, tako da imamo cemu da se nadamo. I dalje tvrdim da nam je grupa najlaksa moguca i da u nekoj ozbiljnijoj (tpa onoj gdje su Spanija i Italija) ne bi imali velike sanse.

avatar
Paul George
Monday, 10.10.2016
01:27

Sta je ovde zasluga Muslina?Cista klasa Tadica donela pobedu,spojio sa golom Mitrovica i on resio onu situaciju.Muslin nema nikakve zasluge niti ce imati ako odemo u Rusiju(nadam se da hocemo).Ova grupa je lagana i ovo se mora iskoristiti.

avatar
Negativa GNBG
Sunday, 09.10.2016
22:52
avatar
Aleksandar Karni Spasojevic
Sunday, 09.10.2016
22:50

To je isti onaj Tadic koji kod strucnjaka Curcica nije imao mesta u reprezentaciji.

avatar
Go Hard or Go Home
Sunday, 09.10.2016
22:50

Tadic maestro!

avatar
zeks
Sunday, 09.10.2016
22:50

Stefan Mitrovic do kraja kvalifikacija na tribine,skandalozna partija.Tadic neverovatan,Mitrovic konacno proradio.Erikson treba da se stidi,ocajno sudjenje,koliko je samo navlacio na Austriju.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 10.10.2016
07:38

Čemu samo onih 5 minuta produžetka ?

avatar
Rise up
Sunday, 09.10.2016
22:50

Najvaznija je pobeda i dobra atmosfera.Nema potrebe sada nesto analizirati igru bilo je gresaka.Tadic doktorski!Korak po korak u nove pobede.

avatar
jv
Sunday, 09.10.2016
22:50

Samo Baneta u sredinu umesto S. Mitrovica ili Nastasica, svejedno je, obojica su ocajni. Kad bi se jos Subotic vratio u reprezentativnu formu ni za sta se ne bih brinuo. Vidi se da im je Muslin usadio pobednicki gen, najavljivali su 6 bodova u 2 utakmice i to ispunili.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 09.10.2016
22:50

Smesnog MuSlina smeniti na vreme, lik se zabunkerisao od 75-og minuta, tuga!

avatar
Sunday, 09.10.2016
22:49

Konacno da nas obraduju, svaka cast igracima a pogotovo Mitrovicu i majstoru Tadicu, jos samo da se odbrana popravi.

avatar
Millanista 00
Sunday, 09.10.2016
22:49

Moli se selektor Muslin, da ne poziva vise Kolarova, Rukavinu i Stefaana Mitrovica, posle prvog poluvremena i Baneta bi pomenuo, al se Bane u drugom popravio. A ovu troicu ne zvat vise.nnKolarov nema snage nit centrasuta previse gresi, Rukavina kao izgubljen u vremenu i prostoru ima brzinu ali centarsut nikakav, a za Stefana Mitrovica nemam sta pozitivno da kazem, lik kod obadva gola gresi i to kardinalno, slab mu pas, ma uzasan.

avatar
RedDevils1878
Sunday, 09.10.2016
22:48

Tadiću majstore, odavno nismo imali ovakvog madžioničara na terenu.

avatar
KibaSrb
Sunday, 09.10.2016
22:48

Dusan Tadic svaka cast care!!!! Ostali dobri,brine me jedino odbrana,dosta su nas pritiskali Austrijanci,samo taj segment Muslin da unapredi i nadam se da nece vise onda biti partija od proslih par godina...

avatar
Don Andres
Sunday, 09.10.2016
22:47

bravo bravo bravo.. nisam bio jedan od pesimista koji su prije meca govorili kako ce nas austrija pobjediti lagano ali nisam iskreno ni ocekivao da mi dodjemo do pobjede jednom zaista dobrom igrom. najvise me raduje sto srbija posle dugo vremena izgleda kao tim, kompaktna cjelina. malo da se poradi na odbrani i to ce biti odlicno. povratak matica bi donekle trebao ojacati defanzivu. bravo za muslina, gura svoju ideju jako dobro i za kratko vrijeme je napravio ociigledan napredak..

avatar
Sunday, 09.10.2016
22:47

Ozil od sutra krece na casove kod Dusana

avatar
Amel Balicevac
Sunday, 09.10.2016
22:47

Ljubim vas,molim radite na odbrani,vezbajte prekide,komunicirajte,ispucavajte lopte,nosite palice,bilo sta,jer bi steta bila da ovakvu zelju,borbenost i igru u napadu amaterske greske pozadi upropaste! Svaka cast,odlicna utakmica,odavno nisam gledao uzbudljiviju utakmicu repke!Tadica i Mitrovica treba izdvojiti iskreno,ovakav nam tandem treba,nadam se da ce Mitar uvek biti ovakav,sigurno to moze! Prvi smo i ostacemo do kraja!!!!!

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 09.10.2016
22:47

MA BRAVO SRBIJOnSamo malo cvrsce nazad i dobro je ovo,konacno jaka Srbija u fudbalu. Tadic majstor od 8 golova Srbije 3 postigao 5 asistirao! Mitrovic isto proradio. Steta za Kolarova i Tadica protiv Velsa bice pretesko bez njih ali su nam stara musterija kao i Austrija.. Svaka cast Orlovi konacno su se borili kao lavovi a steta za prosute bodove u 1. Kolu ali gledajmo pozitivno,bolji smo mnogo nego prije!!!

avatar
Непобедиви
Sunday, 09.10.2016
22:47

Ispostavilo se da Dusan moze da da ili namesti vise golova nego sto mi mozemo da primimo. Odbrana katastrofa. Jedva cekam da se Matic vrati. NAPRED SRBIJA!

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 09.10.2016
22:47

ja i dalje ne verujem u prolaz... ovo smo dobili samo i samo zbog majstorstva Dusana Tadica...

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Sunday, 09.10.2016
22:46

To bree,napokon!

avatar
Uncounquered
Sunday, 09.10.2016
22:46

Zamalo da nas zakopa Mitrovic, krivac kod oba gola...reakcije su mu bile kao da igra amatersko-seoski turnir.

avatar
Carina
Sunday, 09.10.2016
22:46

Napad danas iznenadjujuce dobar. Sta reci osim svaka cast Tadicu, konacno je stasao u vodju reprezentacije. Tuzno je sa druge strane gledati ovu odbranu, a narocito Baneta kako je propao. Stojkovic, Rukavina i Kolarov dobri, stoperi cist kriminal. Ali samo da pakujemo bodove, to je bitno

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Sunday, 09.10.2016
22:45

Iskreno mislio sam da nemamo sanse da pobedimo veceras ali sam pogrijesio Stefan Mitrovic ne sme vise da igra covjek im poklonio 2 gola Rukavina los na poziciji desnog beka treba Tomovic ili eventualno Lazovic ostali sve dobro Tadic madjionicar Feisa i Luka sjajan tandem Mitrogol fantastican. Idemo po pobjedu i u Vels

avatar
Kobe
Sunday, 09.10.2016
22:45

Stefana Mitrovica nije dobro, predlazem mu jedan detaljan pregled, pukao je skroz na skroz

avatar
pancreas
Sunday, 09.10.2016
22:45

S. Mitrovic i Gudelj su konstantna pretnja za nas gol.

avatar
MAN RED
Sunday, 09.10.2016
22:44

Tadić bi podelio 100 evra sa mnom :DD

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 09.10.2016
22:44

Velsu tri dajemo tamo, pazite sta sam rekao :)

avatar
lamps8
Sunday, 09.10.2016
22:44

odlicna igra u napadu a odbranu ce popuniti matic i maksimovic,tadic neverovatan konacno jedan nas igrac da prenese formu iz kluba u reprezentaciju ako ovako nastavimo imamo dobre sanse da odemo na sp.

avatar
Dakijev psihijatar
Sunday, 09.10.2016
22:43

Kakva igracina ovaj Tadic,eto sta znaci kada ti je glupi Curcic Toletov mezimac trener pa ne zna da iskoristi ovakvog doktora.Veliki sam optimista sto se tice ovih kvalifikacija,mozemo dalje samo pametno !

avatar
Nebojša
Sunday, 09.10.2016
22:43

Tadić i A. Mitrović brutalni, Stefan Mitrović dve asistencije za 2 gola Austrije. Šteta što nismo dobili Irce, a imali smo ih. Ako napucamo Vels, a mozemo.....Rusija je na vidiku.

avatar
Bayern Munchen_fb
Sunday, 09.10.2016
22:43

Odbrana katastrofa napad odličan Tadić odavno treba da bude u nekom najačem klubu dečko kida. Svaka čast 👍

avatar
Mitrandir
Sunday, 09.10.2016
22:42

Zaboravio sam kakav je osjecaj kad Srbija pobjedi, ovi momci su mi vratili sjecanja i osmijeh na lice. Igra u napadu odlicna, odbranu malo popraviti i idemo na SP !!!

avatar
Heroj Ulice
Sunday, 09.10.2016
22:42

Tadic maestralan,nemam riječi za njeganSamo ne interesuje gdje su Mitrovićevi hejteri?

avatar
nemanja.jankovic
Sunday, 09.10.2016
22:41

О Тадићу је свака реч сувишна, дечко је наш спас, али и Костић, донекле Фејса и МАЕСТРАЛНА партија Миливојевића, одушевио је дечко! :-) Одбрана не штима, мора то много сигурније.. Има наде

avatar
admini-retardi
Sunday, 09.10.2016
22:41

Duleee Tadic!!!

avatar
Goran.984
Sunday, 09.10.2016
22:41

Tadic MVP kvalifikacija

avatar
Juventino SS
Sunday, 09.10.2016
22:40

Bravo, konačno imamo čemu da se nadamo. Samo napred.

avatar
nikola nikola1
Sunday, 09.10.2016
22:40

Tadic je pola nase reprezentacije, a Stefan Mitrovoc protivnicke