''Čuka'' je izgubila, ali on će ovaj gol Zvezdi dugo pamtiti

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.08.2018.
20:35
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.com

Iako tek 18-godišnjak, već može da se pohvali da je dao gol Crvenoj zvezdi na Marakani.

fkcukaricki.com
fkcukaricki.com

Povezane vesti

Ekipa Čukaričkog je proteklog vikenda u šestom kolu Superlige gostovala Crvenoj zvezdi i ostavila odličan utisak i pored poraza od 2:1.

''Brđani'' su se hrabro suprotstavili aktuelnom šampionu i lideru na tabeli, a jedini gol za goste delo je 18-godišnjeg napadača Slobodana Tedića.

Svoje utiske sa ''Marakane'' Tedić je izneo u intervjuu za klupski sajt.

''Fenomenalan je osećaj dati gol Crvenoj zvezdi na Marakani, ovo je moj prvi pogodak na tom stadionu. Nadam se da sam ispunio očekivanja trenera i uopšte kompletnog stručnog štaba.

Kad je Docić izvodio korner mislio sam da će lopta ići na mene, otišla je na drugu stativu, a tamo je Kopitović sjajno vratio preko golmana Borjana. Kad se lopta pojavila ispred mene, u tom trenutku sam bio u šoku, ali sam brzo reagovao i sproveo je u mrežu.

Iskreno, tada sam pomislio da možemo i do pobede. Obično veliki favoriti, kao što je to bila Zvezda u ovom slučaju, uđu u frku, stvori se pritisak kad nemaju dobar rezultat. Da smo još malo izdržali, otvorila bi se utakmica... Ali, primili smo jeftine golove'', izjavio je Tedić.

Priznaje da je osećao tremu pre početka meča, ali se to na njegov golgeterski učinak nije odrazilo.

''Cele nedelje me je trener forsirao na treninzima, a na sastanku u petak u karantinu je izdiktirao sastav. Bilo je treme, ipak prvi put startujem na takvom stadionu, pred toliko navijača.

Ali, čim je počela utakmica, sve je bilo u najboljem mogućem redu. Zvezda je najjača ekipa u Ligi, zbog toga je još veći žal što se nismo vratili neporaženi'', naglasio je Tedić.
-
Video: YouTube/Superliga Srbija

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke