Čuka vs OFK - Milojević hvali taktiku, ''Švaba'' žali zbog ''jeftinih'' golova

Autor: Beta Beta
sreda 19.11.2014.
16:01
Izvor: Beta

Posle pobede Čukaričkog na Karaburmi i plasmana u četvrtfinale Kupa Srbije, treneri obe ekipe bili su uglavnom zadovoljni onim što su prikazali njihovi fudbaleri.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da je njegova ekipa taktički nadigrala OFK Beograd u osmini finala Kupa Srbije.

"Znali smo šta nas čeka na Karaburmi. Domaćin je u prvom poluvremenu bio agresivniji, ali smo i pored kadrovskih problema uspeli da stignemo do prednosti zahvaljujući taktici za koju smo se opredelili", rekao je Milojević novinarima na Omladinskom stadionu.

Čukarički se danas plasirao u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto je na Karaburmi savladao OFK Beograd sa 2:1.

"Imali smo dobar rezultat, poveli smo na početku drugog poluvremana, ali smo na kraju došli u situaciju da moramo da se branimo i da uz po malo sreće dodjemo do pobede",
kazao je Milojević.

"Zadovoljan sam zbog ove pobede. OFK Beograd je pokazao kakva je ekipa. Iako su izgubili ovaj meč, pokazali su da su jako kvalitetan kolektiv'', dodao je on.

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević
istakao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe i pored rezultatskog neuspeha.

"Pogotovo sam zadovoljan igrom u prvom poluvremenu kada smo od 15 minuta preuzeli inicijativu i narednih pola sata diktirali tempo. Bili smo blizu da ugrozimo gol Čukaričkog, ali na žalost nismo uspeli u tome", rekao je Đurđević.

On je kazao da smatra da veruje da bi meč otišao u potpuno drugačijem smeru da je njegova ekipa uspela da postigne gol u prvom poluvremenu.

"Ipak, oni su bili ti koji su postigli gol, po nas, na malo nesrećan način jer je prilikom intervencije Savića lopta preskočila njegovu nogu i došla do Stojiljkovića, za kog mislim da je bio igrač koji nam je stvorio najviše problema",
rekao je trener OFK Beograda.

"Oni su i na početku drugog poluvremena ni iz čega postigli novi gol, iz kontre, ali su i tada pokazli kvalitet. Pokazali su da su najmotoričnija ekipa u Srbiji", dodao je Đurđević.

Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije održaće se u petak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
arthaslichking
Wednesday, 19.11.2014
21:24

Ide Cuka, a biilo je prozivki kao su ubaceni preko veze, i kako ce brzo nazad, ne vadimo se, za koju godinu, kad se rascisti politika iz sporta(nikad)napadamo i titulu, dokle god se vestacki forsiraju veciti ostali nece moci da napreduju!