Čukarički se ''vraća u realnost'', napašće drugo mesto u Superligi?!

Autor: Darko Mitrović
subota 14.08.2021.
19:39
Izvor: Beta

Dali su se oporavili od debakla u Švedskoj.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Golman fudbalskog kluba Čukarički Đorđe Petrović rekao je danas da očekuje meč sa malo golova protiv Radničkog iz Niša, i da će to biti "izazovna utakmica" za njegov tim.

"Uglavnom su mečevi protiv Radničkog bili veoma tvrdi, sa malo golova, uglavnom jedan pogodak odluči pobednika. Dobro su otvorili sezonu, ipak u prošlom kolu izgubili su od TSC-a. Iskusna su ekipa, odradićemo dobru analizu, znamo da nas čeka izazovna utakmica", rekao je Petorvić, preneo je klupski sajt.

"Imamo dva poraza u nizu, to se dugo nije dogodilo u Čukaričkom. Na nama je da slavimo protiv Radničkog i da se vratimo u realnost, na domaći kolosek", dodao je on.

Fudbaleri Čukaričkog dočekaće u nedelju, u meču petog kola Super lige Srbije ekipu Radničkog iz Niša.

Čukarički je u četvrtak eliminisan u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferecnija, nakon poraza u revanš meču protiv Hamarbija sa 1:5.

"Svima nam je vrlo teško pala eliminacija iz Evrope u Švedskoj. Bili smo prilično euforični posle pobede protiv Hamarbija u Beogradu, nije nam lako posle ubedljivog poraza. Jednostavno, Šveđani su pokazali da su bolji tim, kvalitetniji od nas, iako smo mi imali ogromnu želju da prodjemo dalje", ocenio je on.

Petrović je dodao da sada njegovom klubu ostaje domaće prvenstvo, u kojem je cilj izboriti nastup u Evropi sledeće sezone.

"Možda da probamo da budemo i bolji od trećeg mesta koje smo osvojili prošle sezone. Naravno, velike ambicije imamo i u Kupu Srbije, želimo da dodjemo do kraja", istakao je on.

Jedan od najboljih mečeva Petrović je odigrao pre dve sezone upravo protiv Radničkog, u okviru Kupa.

"Dobili smo tada Radnički sa 3:2. Zaista lepo iskustvo, to je meč koji ću zauvek pamtiti, odbranio sam penal, prošli smo u polufinale Kupa", rekao je Petrović.

Meč Čukaričkog i Radničkog iz Niša igra se u nedelju od 18.30.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke