Ćurković: "Biću kandidat za predsednika Partizana"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.05.2016.
20:23
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Vršilac dužnosti predsednika fudbalskog kluba Partizan Ivan Ćurković demantovao je spekulacije da će se povući iz trke za predsedničku fotelju u korist Tomislava Karadžića ili Milorada Vučelića.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan naredne nedelje bira novog predsednika, a u trku za fotelju prvog čoveka crno-belih trebalo bi da se nađu Ivan Ćurković i Nenad Bjeković.

Legendarni golman Partizana i Sent Etjena predložen je od strane aktuelnog rukovodstva, dok će opozicija kandidovati Nenad Bjekovića.

Prethodnih dana je bilo reči da bi Ivan Ćurković mogao da se povuče iz predsedničke trke u korist odlazećeg predsednika FS Srbije Tomislava Karadžića ili predsednika JSD Partizan Milorada Vučelića, a istina je da se tako nešto sigurno neće desiti.

"Smešno, šta drugo da kažem. Kategorički odbijam takve priče. Posredi su spinovanja, koja traju danima. Dakle, biću kandidat za predsednika kluba, na izbornoj skupštini" rekao je Ivan Ćurković za "Blic".

Izborna Skupština fudbalskog kluba Partizan zakazana je za 24. maj, pa ostaje da se vidi hoće li opozicija uspeti da progura svog kandidata i omogući mu da se domogne predsedničke fotelje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dača
Thursday, 19.05.2016
21:40

Kako beše ide ona pesma ‚‚Masovna sarana''? Po svemu sudeći to će nam biti nova himna jer ovi ne planiraju da sjašu s Partizana.

avatar
Grobari Kanada
Thursday, 19.05.2016
21:32

trebaju nam sveze snage, svi ovi bivsi predsednici su matori i iskvareni.. vreme je za mlade bivse asove poput Milosevica Krstajica Kralja (primera radi)..

avatar
paok
Friday, 20.05.2016
10:32

Koji ce nam on ili Bjekovic.Trebaju mladji ali ko.

avatar
EDO
Thursday, 19.05.2016
21:18