Ćurković ''utešio'' Grobare: ''Bilo je i gore, sećate se kad je Zvezda bila prvak Evrope...''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 21.12.2015.
22:21
Izvor: Beta

Predsednik Upravnog odbora Partizana Ivan Ćurković rekao je danas da je taj fubalski klub bio i u težoj situaciji od trenutne, da "sportski rezultati nisu toliko tragični" i da je prioritet da se stabilizuje ekipa.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Na današnjoj sednici legendarni golman Partizana postavljen je za predsednika Upravnog odbora u tehničkom mandatu.

"Sportski rezultati nisu tako tragični. Bilo je i gore, na primer 1991. godine kada je Crvena zvezda bila šampion Evrope, dominirala u Jugoslavili, a mi smo brzo uspeli da se oporavimo, pa da za godinu dana osvojimo Kup, a potom i titulu",
rekao je Ćurković, preneo je portal Mondo.

Skupština fudbalskog kluba Partizan trebalo bi da bude sazvana do 11. januara, odnosno mesec dana od podnošenja ostavke kompletnog Upravnog odbora.

"Zakazivanje Skupštine nije sada naš prioritet, već da igramo fudbal", rekao je Ćurković koji je bio predsednik Partizana u dva mandata ukupno osam godina.

Najbliži saradnici biće mu sportski direktor Ivica Iliev, predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić, generalni sekretar JSD Milan Obućina, direktor fudbalskog kluba Miloša Vazura, predsednik Nadzornog odbora Vladimir Vuletić i potpredsednik u ostavci Vojislav Nedić.

"Napravili smo grupu sa privremenim mandatom i ja sam na njenom čelu. Prioreti su da stabilizujemo ekipu i da nadjemo stručna rešenja", rekao je Ćurković i dodao da "nikada nije ni odlazio iz Partizana".

"Moje prisustvo u Partizanu nikada nije ni dovođeno u pitanje. Uvek sam bio tu, član sam klupske Skupštine. Nije to ništa novo", rekao je Ćurković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 22.12.2015
22:00

Traume do kraja zivot.

avatar
perinho 777
Tuesday, 22.12.2015
06:23

haha,bas zna kako da vas utesi haha e jesi curka :D

avatar
X
Monday, 21.12.2015
23:32

hahahahah u pravu je covek

avatar
LAW ABIDING CITIZEN
Monday, 21.12.2015
23:29

To sto je bilo cak i gore ne znaci da sad nije tragicno, a SAD ne da je tragicno nego je i kataklizmicno! Ako tebi nije prioritet da se sazove Skupstina, zasto si uopste dosao? Hoces da vladas jos 17 godina?!?! Jedini taj Vuletic moze da prodje i donekle Ilijev, ali verovatno ni on sad vise ne moze da dobije prelaznu ocenu...

avatar
Black Tooth
Monday, 21.12.2015
23:22

zasto pricas o njima???

avatar
dejanera2
Tuesday, 22.12.2015
00:23

Zato sto ovi iz Lecea pricaju o Juventusu i Interu! Zato sto ovi iz Malage pricaju o Realu i Barsi! Zato sto ovi iz Kelna pricaju o Bajernu i Borusiji! Zato sto ovi iz Evertona pricaju o Mancesteru i Arsenalu! Zato sto uvek slabiji prica o jacem i boljem zato i on prica o Zvezdi!

avatar
Black Tooth
Tuesday, 22.12.2015
17:46

lol a u poredjenja brate! kada budete igrali LS a i LE onda cu reci da ste opet veci od nas i to nejednom vec bar LE konstantno. od 92gde to sigurno niste a do tada jeste bili veci nema tu sta.

avatar
degrobarizator
Tuesday, 22.12.2015
14:40

Samo potvrdjuje koliko vam je tesko pao Bari i kolike traume vucete zbog toga. Mada sipanje soli na ranu i nije bas neka terapija :)