Da li će kapiten Rada u Partizan?

Autor: Darko Mitrović
subota 10.01.2015.
22:18
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Na početku priprema ''Građevinara'' za prolećni deo sezone, kapiten Rada Branislav Milošević prokomentarisao je i spekulacije da bi uskoro mogao da se preseli u Humsku.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Kad su u pitanju nova pojačanja, i dalje nema konkretnih poteza nove uprave Partizana. Još uvek je sve u vidu medijskih spekulacija, iako je početak priprema na pragu.

Jedan od igrača koji se prethodnih dana pominjao kao potencijalno pojačanje jesenjeg šampiona jeste i Branislav Milošević, kapiten ekipe Rada.

'Graševinari' su već završili zimsku pauzu, počeli su da rade punom parom, a Milošević ne krije da mu priče o transferu u Partizan prijaju.

''Prvo, drago mi je što smo se ponovo okupili posle skoro mesec dana pauze. Iza nas je uspešna polusezona i nadam se da ćemo ostvariti cilj. A on je da što pre obezbedimo opstanak, kako bi se kasnije borili za još bolji plasman, jer mi to možemo.

Što se tiče Partizana, čitao sam da se interesuju za mene i mogu da kažem da mi je prijalo. Međutim, isključivo sam skoncentrisan na FK Rad. Ja sam njegov kapiten i moram da dajem primer mojim saigračima. Sve moje misli su okrenute ka 'Građevinarima''',
istakao je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bender
Sunday, 11.01.2015
00:06

Nema potrebe sa zurbom,polako ima vremena do pocetka druge polusezone.Bolje malo duze merkati i kvalitetnog igraca naci,nego dovesti nekog levata.