Da li će Zvezda dobiti novog ''A'' reprezentativca? On bi želeo, ali...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.09.2019.
20:41
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nije dugo u Zvezdi, ali počeo je da se nameće u veoma jakoj konkurenciji.

Nikola Krstic/Sportske.net
Nikola Krstic/Sportske.net

Povezane vesti

Jedno od poslednjih pojačanja Crvene zvezde ovog leta je i doskorašnji vezista Rada i mladi reprezentativac Srbije Njegoš Petrović.

Mladi fudbaler je samo dva dana posle priključivanja ekipi debitovao protiv Mladosti u domaćem šampionatu, čime je trener Vladan Milojević pokazao da veruje u njegove kvalitete i nagovestio da bismo od Petrovića u nastavku sezone mogli da očekujemo i mnogo više, iako je konkurencija na njegovoj poziciji zaista velika.

''Nisam očekivao da ću posle dva dana dobiti šansu da budem starter protiv Mladosti. Bio sam prijatno iznenađen. Mogu da kažem da sam zadovoljan tom utakmicom, ali znam da mogu mnogo bolje igre da pružim u nastavku. Siguran sam da će, kako vreme bude odmicalo, sve biti na znatno višem nivou'', istakao je Petrović u razgovoru za klupski sajt.

Iz mlađih kategorija nosi i reprezentativno iskustvo, pa je logično da mu je sledeći cilj i ''A'' reprezentacija. Ipak, svestan je da će morati još dosta da radi dok eventualno ne stigne Tumbakovićev poziv.

''Mislim da je to u ovom trenutku nerealno. Naravno da bih to želeo. San svakog mladog fudbalera je da bude reprezentativac svoje zemlje. Imam vremena da napredujem. Nadam se ću ostvariti i taj san, za tri ili četiri godine, ali koncentrisan sam na trenutne obaveze u mladoj reprezentaciji i klubu'', objašnjava Petrović.

Pokazao se i kao dobar prognozer u vezi plasmana Crvene zvezde u Ligu šampiona. Šta sada poručuje?

''Kada sam dolazio izjavio sam da najmanje što Crvena zvezda zaslužuje je grupna faza Lige šampiona. To se na kraju i ostvarilo.

Mislim da ćemo se pokazati u odličnom svetlu. Grupa jeste teška, ali pokazali smo da se ne plašimo, da možemo da igramo sa bilo kojom ekipom i ne sumnjam da ćemo uspešno završiti jesenji deo sezone. U prvenstvu su ciljevi uvek najviši i težimo ka tome da radom i trudom ponovimo prethodnu sezonu'', naglašava Petrović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RG VILI
Monday, 09.09.2019
22:56

Nema potrebe da ga favorizujete preko medija. Nije taj ni blizu tog dresa

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 09.09.2019
22:13

Izuzetna kupovina,mali je dobar bas!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 09.09.2019
21:46

Sigurno neće da ga da, zvezda ne daje, ona dobija reprezentativce, reprezentacija je u službi zvezde, nema veze što je bio očajan na meču Rusija U211:0 Srbija U21 potpuno podržavam da ga prekomanduju u A reprezentaciju, a da više ne zovu Milenkovića, Tadića i Mitrovića jer samo smetaju ovakvima kakav je Petrović. Samo napred, zvezda reprezentacija.

avatar
Чарлс Јенкинс
Tuesday, 10.09.2019
13:57

veoma si nam interesantan,samo tako nastavi!

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Monday, 09.09.2019
20:58

Naravno da hoće, mora da se proda.. Ništa novo za terziće, šurbatoviće, mrkele, kokeze i ostalu crvenu elitu koja nam vodi fudbal..... u propast naravno..

avatar
Чарлс Јенкинс
Tuesday, 10.09.2019
14:00

gledaj ovako batice,da Zvezda nema ovako dobre rezultate Srpski fudbal nebi imao 4 mesta u Evropi,vać bi tvoj Partizan počinjao od 1.kola kvalifikacije!

avatar
Man united
Tuesday, 10.09.2019
19:49

Да се прода? А тек стигао. Мућни прво мало главом пре него извалиш овако нешто.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 09.09.2019
20:48

Pa vi gledate da ovaj sto ga ♦⭐ opet zavrsi na intenzivnoj. :D