Da li je Katai upravo otkrio sastav Zvezdine odbrane?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.09.2021.
13:40
Izvor: Sportske.net, Beta

Zvezdin kreativac optimističan pred derbi.

Srdjan Stevanovic/Getty Images
Srdjan Stevanovic/Getty Images

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je danas da će predstojeći derbi protiv Partizana biti težak, ali da je uveren da će se njegova ekipa sa tog gostovanja vratiti sa pozitivnim rezultatom.

"Derbi je uvek teška utakmica, bez obzira na stanje na tabeli. Mislim da će biti čvrst meč, nema puno iznenađenja jer se veoma dobro poznajemo. Moramo što bolje da uđemo u susret od samog starta. Ja sam optimista i uveren sam da ćemo se vratiti sa pozitivnim rezultatom", rekao je Katai na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju sutra ekipi Partizana u derbi meču devetog kola Super lige Srbije.

Crno-beli su trenutno lideri šampionata sa maksimalnim 21 bodom iz sedam utakmica, dok je Zvezda druga sa dva boda manje.

Katai je istakao da mu nije važno da li će postići gol, već da je najbitnije da njegov tim osvoji tri boda. Pored toga, moguće da je otkrio i startera za sutrašnji meč, jasno je da će Eraković kao bonus igrač morati da igra, a bilo je pitanje da li će zameniti Rodića ili će igrati u tandemu sa Dragovićem. 

Dakle, očekujemo sastav odbrane Gobeljić, Dragović, Eraković, Rodić. 

"Individualne stvari su lepe, ali meni lično je najbitniji učinak ekipe. Zaista dobro funkcionišem sa Ivanićem i Rodićem po levoj strani, tako da mislim da možemo to da nastavimo i u derbiju i time donesemo prevagu našem timu. Spremni smo da preuzmemo odgovornost, nemamo problem sa tim", rekao je Katai.

"Ne moram da dam gol uopšte, što se mene tiče može i Borjan da ga postigne, samo da donesemo tri boda", zaključio je on.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde, 165. "večiti" derbi igra se sutra od 18.00 na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke