Da li je Mirković ''suflirao'' Lazetiću? Milovanović: ''Partizan nije stvorio izrazite šanse''

Autor: Beta Beta
nedelja 05.08.2018.
22:22
Izvor: Beta

Žarko Lazetić i Nenad Milovanović izašli pred novinare posle večerašnje utakmice u Humskoj.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Pomoćni trener fudbalera Partizana Žarko Lazetić rekao je posle večerašnjeg remija protiv Mladosti iz Lučana u trećem kolu Super lige Srbije da nije zadovoljan rezultatom i da se ekipa što pre mora okrenuti narednim izazovima.

Opširnije o tome čitajte OVDE.

Partizan za četiri dana u Danskoj očekuje utakmica protiv Nordsjilanda, a novinare je zanimalo kako će se ekipa pripremiti za taj meč.

"Danas je bila velika potrošnja, stručni štab i medicinski blok će učiniti sve što je do njih da psiholoski pripreme ekipu. Igrači su profesionalci i znaju šta ih očekuje. Težak je ovo momenat posle neupseha, ali za četiri dana imaju novu priliku", rekao je on.

Upitan da li se tokom poluvremena čuo s novim trenerom Zoranom Mirkovićem, koji je meč posmatrao iz lože sa zapadne tribine, Lazetić je rekao da je "samo pre utakmice pričao sa Mirkovićem".

Trener Mladosti Nenad Milovanović ocenio je da njegova ekipa "zasluženo nosi bod u Lučane".

"Malo sada kada se smire strasti, adrenalin padne, ja sam zadovoljan, jer smo u ova tri kola igrali protiv Vojvodine u Novom Sadu i Partizana u Beogradu, a mi imamo pet bodova. Što se tiče utakmice, zadovoljan sam blokom, igrom u odbrani, ali ne i igrom u napred.

U drugom delu smo bili malo konkretniji, jer sam malo žustrije reagovao u svlačionici posle prvog poluvremena. Možda grešim, ali Partizan nije stvorio izrazite šanse, tako da mi zasluženo nosimo bod u Lučane", rekao je Milovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
marko bgd
Monday, 06.08.2018
07:52

ovaj Lazetic, deluje potpuno pogubljeno, malo je previse da ovakav tip vodi Partizan, niti je bio nekakv igra a o trenerskom znanju nema potrebe ni komentarisati

avatar
Delije Sever 021
Monday, 06.08.2018
00:30

Mogao je i Murinjo da mu suflira-sa ovakvim timom,Dzaba
IVICE ostani,ti si nasa snaga.

avatar
lopta
Sunday, 05.08.2018
22:41

Nema sad veze jer mu je reko kako da stavi ili ne... jedino sto znam to jest mora 2 napadaca od pocetka onda 3 iza njih i onda 1 ispred odbrane i onda odbrana. Imamo veoma spore igrace i idu samo na ubac vecinom. Moraju ugraci dase trgnu i da krecu malo da driblaju i brze da ide lopta. Jer ako to nerade bilo ko bio trener nemoze nista da napravi sa tom ekipom. Jedino sto je sramota da nasa legenda je jos uvek kad udje najbolji na terenu a ima preko 40 godina. Trebaju ovi mladji dase ugledaju i da pocnu da igraju. Jer koje pare zsradjuju je sramota kako se vuku po terenu.

avatar
Srpska dijaspora
Sunday, 05.08.2018
22:39

Što se tiče opasnih prilika, Partizanove najveće su po meni ona Rikardova u prvom poluvremenu kada je lijevom nogom šutao pored gola nakon odbijanca. Takođe, Jankovićev slobodnjak, Valienteov šut glavom nakon kornera i Sumin udarac su neke šanse koje su mogle ugroziti gol Mladosti da su bili malo precizniji. Međutim to nisu stopostotne šanse i sa druge strane je Mladost imala dvije ili tri poluprilike kada je Valiente presjekao pas i kada je Kljajić dobro intervenisao u posljednjim sekundama. Jako blijedo izdanje Partizana i ovoj ekipi treba neko ko će im reći za koji klub igraju i kako treba da se gine na terenu!

avatar
bagra
Sunday, 05.08.2018
22:39

Pa mi kakva smo ekipa mozemo takodje biti zadovoljni bodom