Da li je Piksi zaista toliko blizu reprezentacije Srbije?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 09.02.2021.
11:20
Izvor: Sportske.net

Da li ćemo ga gledati na mestu selektora?

Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds
Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds

Povezane vesti

Saga se nastavlja, Srbija još uvek nema selektora. 

Najbliži selektorskoj funkciji jeste Dragan Stojković Piksi koji je javno izjavio da želi da vodi reprezentaciju, čak je jednom prilikom i rekao da bi odveo reprezentaciju na Mundijal u Kataru. 

Poslednjih dana pojavila se vest da je Piksiju ponuđeno 600 hiljada evra za godinu dana, odnosno ukupno 1,2 miliona evra za dve godine ugovora, a sve bi se uvećalo dodatnim milionom ukoliko bi se Srbija našla na Mundijalu. 

Stojković i dalje ima novac od Gvangžua, pošto mu zvanično ugovor i dalje traje iako nije na klupi tog tima, ali bi sve to moglo da se prekine u slučaju potpisivanja ugovora sa reprezentacijom Srbije. 

Upravo danas je Stojković na sastanku sa Kinezima i ukoliko je ponuda reprezentacije Srbije zadovoljavajuća, on će završiti sve sa kineskim klubom, saznaje"Žurnal".

Da li je zaista blizu reprezentacije Srbije?

Juče se pojavila informacija da će dovesti Stevana Diku Stojanovića na funkciju u reprezentaciji, ali pomenuti list saznaje da pregovora o tome uopšte nije ni bilo, kao i da Kokeza sa Piksijem nije razgovarao o potencijalnim saradnicima. 

Sve ovo govori da njegov dolazak na klupi i nije toliko blizu, ali bi danas itekako mogao da bude ukoliko se dogovori sa kineskim klubom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke