Da li je posle ove izjave Pepea jasnije protiv kakvog je rivala igrao Partizan?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.08.2018.
23:10
Izvor: Sportske.net

Portugalski defanzivac u centru pažnje posle plasmana Bešiktaša u Ligu Evrope.

EPA-EFE/SEDAT SUNA
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Pepe se baš raspucao u ovih nekoliko dana, pogodio je za vikend u šampionatu Turske protiv Antalije (2:3), a večeras je dva puta savladao golmana Partizana Vladimira Stojkovića u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Bešiktaš je slavio sa 3:0, plasirao se u grupnu fazu takmičenja, a Pepe je uz dvostrukog asistenta Kvarežmu dao najveći doprinos ovakvom epilogu.

A koliko Partizan nije imao sreće u žrebu za ovu fazu kvalifikacija, možda najbolje ilustruje ova Pepeova izjava posle večerašnjeg meča, s obzirom na jasnu poruku o ambicijama Bešiktaša u Ligi Evrope - oni žele da ovo takmičenje na proleće i osvoje.

''Odigrali smo veoma dobar meč večeras. Kad igramo na našem trenu niko ne može da nas pobedi. Moj zadatak nije da postižem golove, ali našao sam se u pravim pozicijama i uspeo da pogodim. Naš cilj je da osvojimo titulu i u domaćoj ligi i u Ligi Evrope'', poručio je Pepe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Malo veliki covek
Friday, 31.08.2018
09:58

Meni samo nije jasno kako si ih postigao. Stoper si, ti si trebao ceo teren da predjes, a nasi te nisu ni videli...Bukvalno si se setao pored njih...bolje da su igrala deca iz teleoptika, bolje bi prosli...

avatar
Amar Zornic
Friday, 31.08.2018
09:30

Svakako je u pitanju jedan mocan tim i nije sramota ispasti ali pristup mecu i priprema jako losi pogotovo posle duela u BG-u

avatar
vddutina
Friday, 31.08.2018
08:12

Kakve ekipe? Sasvim prosecne. To sto bi Pepe da osvoji Ligu Evrope, pa i ja bi Vesnu Zmijanac.