Da li je Suma ovom izjavom najavio duži ostanak u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
petak 29.11.2019.
09:35
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Plesao je sinoć po terenu, taj ''ples'' se ponekad pretvarao i u nepotrebno soliranje, ali ovakvog Sumu navijači Partizana žele da gledaju.

BETAPHOTO/FK PARTIZAN/ Miroslav Todorovic/DS
BETAPHOTO/FK PARTIZAN/ Miroslav Todorovic/DS

Povezane vesti

Dugo je Partizan čekao na ''pravog'' Sumu, koji je preporođen tek dolaskom Sava Miloševića na klupu Partizana.

Ofanzivni vezista se vratio sa neuspešne pozajmice u Makabiju iz Haife, činilo se da će crno-beli do kraja prelaznog roka jedva čekati da ga se otarase i prihvate iole pristojniju ponudu, ali Milošević mu je pružio priliku na Suminoj omiljenoj poziciji i on mu na tom poverenju višestruko vraća.

Ali, kao što je tada Milošević napravio pravi potez, sinoć se pokazalo da je trener Partizana zabrljao kada je Sumu prerano izveo iz igre i opredelio se za defanzivu, koja je u finišu meča prerasla u pravu paniku pred golom Partizana, što su Holanđani, iako sa igračem manje na terenu umeli da kazne.

Sumu ćemo na evropskoj sceni ove sezone gledati još samo protiv Astane u Humskoj u decembru, na oproštaju od Lige Evrope, a na leto?

Na leto Sumi ističe ugovor sa Partizanom, pa bi tokom zime trebalo da bude poznato da li on i uprava crno-belih žele da se ta saradnja nastavi.

Jedan mali, kakav-takav nagoveštaj u pozitivnom smeru Suma je dao sinoć u prvoj izjavi posle šokantnog remija u Hagu, gde je najavio da će se sa crno-belima okrenuti ''sledećoj sezoni''.

''Mislim da smo zaslužili da dobijemo utakmicu, šteta što u poslednjim minutima nismo uspeli da iskontrolišemo dešavanja na terenu.

Nedostajalo je koncentracije, stoga i napravili mnogo grešaka. Ali, to je fudbal, kad imate izgledne šanse, a rival vas kazni.

Ništa, okrenućemo se sledećoj sezoni i probaćemo da napravimo korak dalje u Evropi'', preneo je ''Žurnal'' Suminu izjavu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Friday, 29.11.2019
10:45

Dokle ce nasi komentari sto godina cekati na objavljivanje? Koja je njihova svrha ako osvanu tek posle dan, dva ili tri?

avatar
PARTIZAN PRVAK SVETA
Friday, 29.11.2019
18:24

Kada bi ti kucao manje od 50 komentara dnevno možda bi ljudi stigli da objavljuju komentare isti dan?

avatar
REVØLT
Friday, 29.11.2019
19:36

Rekao si to vec, nemoj biti naporan. Uostalom, nisam ja jedini ovde.

avatar
REVØLT
Friday, 29.11.2019
10:44

Kakvoj crnoj sledecoj sezoni, hocemo da odbranite titulu! I Kup takodje! Naravno da bi uprava htela da on produzi ugovor cak i ako to bude znacilo da nece ostati, a naravno da je i on pogresio sto je bio sebican i nije dodao Asanu.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Friday, 29.11.2019
13:35

Bahahahha da odbrane ",titulu" bahaha lepo je u tom tvom paralelnom univerzumu,gde ste u kvalifikacijama za ls,javi uefi 🤣🤣🤣

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 30.11.2019
01:29

kao ono bese u parizu sto si rekao pre 6 meseci da se odlucilo? :D :D :D :D gde ti je slavlje te titule pokazi nam :D

avatar
REVØLT
Friday, 29.11.2019
19:37

Bice tebi jako smesno kad vam izbrisu sve bodove koje ste osvojili u poslednje vreme.