Da li je upravo proglašen Zvezdin najbolji fudbaler u 21. veku?

Autor: Darko Mitrović
petak 09.09.2022.
18:10
Izvor: Sportske.net

Izgleda da deo navijača toga nije ni svestan.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Opšta je ocena da je Crvena zvezda sinoć zaslužila mnogo bolji rezultat protiv Monaka, s obzirom na sve ono što se moglo videti na terenu tokom devedeset minuta igre.

Šanse nisu iskorišćene, a odluka je pala posle jedanaesterca u 75. minutu kada je Embolo savladao Milana Borjana sa bele tačke za konačnih 0:1 na ''Marakani''.

Osim po rezultatu i Zvezdinim propuštenim prilikama, ova utakmica će se pamtiti i po sukobu Kange i Bukarija u poluvremenu, Srnićevim suzama posle skrivljenog jedanaesterca, ali i zvižducima kojima je sa terena ispraćen i Srnić, ali i Zvezdin ''Magiko'', Aleksandar Katai.

Takvo ponašanje dela navijača naišlo je danas na oštre kritike, pa su se ''delije'' oglasile i saopštenjem pružajući podršku igračima i najavom dolaska na sutrašnji trening.

Podrška Kataiju može se danas videti i na klupskom sajtu, gde se ističe da je ''Magiko'' najbolji Zvezdin strelac u Ligi Evrope, uz upečatljiv dodatak:

''Po mnogo parametara je Aleksandar Katai najbolji fudbaler našeg kluba u 21. veku'', piše na Zvezdinom klupskom sajtu, uz dodatak:

''Rezultati koje Zvezda beleži u poslednjih šest godina su za poštovanje, a jedan od vesnika tih uspeha u tri sezone koliko je tu u drugom mandatu je svakako Aleksandar Katai. Magiko je magiko, a klasa je večna…''

Sada se postavlja pitanje da li će ovaj još uvek neformalni izbor najboljeg Zvezdinog igrača u 21. veku biti uskoro i ozvaničen. Nedavno je bilo govora da Zvezda treba da proglasi i sedmu ''Zvezdinu zvezdu'', pa se u tom kontekstu najčešće pominjao golman i aktuelni kapiten Milan Borjan, ali jesno je da je i Katai ozbiljan kandidat i za to veliko priznanje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke