Da li ovo znači da je Mutombo korak bliže Partizanu?

Autor: Milovan Longinov
petak 04.11.2016.
09:43
Izvor: Sportske.net, novosti

Izgleda će crno-beli dobiti neočekivano pojačanje u napadu.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Kao što smo već pisali, sportski direktor Ivica Iliev je u superlativu govorio o potencijalnom pojačanju Partizana Andreu Mutombu.

Momak koji je u januaru 2014. godine odradio deo priprema sa crno-belima a potom potpisao ugovor sa hrvatskom Istrom imao je solidnu sezonu u Škotskoj zbog čega je sportski sektor crno-belih rešio da mu da još jednu priliku.

Prema rečima Ivice Ilieva, Mutombo se odlično uklopio, igrači imaju visoko mišljenje o njemu, stoga bi moglo da dođe i do zvanične saradnje.

''Mutombo je i na prošloj probi bio dobar, igrači su mi rekli da im se jako svideo, ali situacija je bila takva da mu klub ipak nije ponudio ugovor. Prošle godine je jako dobro igrao za škotski Invernes i sada se ukazala situacija da ponovo vidimo da li kvalitet koji nesporno poseduje može da usmeri na pravi način u Partizanu'', rekao je Iliev, a prenose Novosti.

Zanimljivo, kada je prethodni put bio na probi, tada je trener isto bio Marko Nikolić, ali je tada procenio da nije dovoljno dobar za njegov tim. U narednim danima biće poznatija njegova sudbina, ali deluje da sve ide ka tome da ostane u Humskoj.

Andre Mutombo ima 26 godina, nije klasičan gol igrač ali svojom igrom može da da ozbiljan doprinos u napadačkim akcijama, ali odlučiće sportski sektor crno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Diablo
Friday, 04.11.2016
14:33

Bice jos veca guzva u ofanzivnom delu tima ako potpisu Mutomba.A i zbog broja stranaca neko ce morati da otpadne.A na desnom beku,samo Vule...

avatar
neymar-junior-10
Friday, 04.11.2016
14:15

Pa ispade da mi dovodimo napadace koji nisu gol igraci... prvo djurdjic pa sad ovaj.