Da li su Zvezdi "ukrali duplu krunu" - Evo šta kaže premijer

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.05.2017.
23:46
Izvor: Sportske.net

Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je u ponedeljak uveče završnicu borbe za titulu u domaćem prvenstvu.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Predsednik vlade Srbije i izabrani predsednik republike Aleksandar Vučić gostovao je u ponedeljak na televiziji "Pink" u emisiji "Intervju" i tom prilikom napravio osvrt na završnicu borbe za titulu u srpskom šampionatu.

Jedan od gledalaca zatražio je od Aleksandra Vučića da prokomentariše sve što se desilo i kako je to Zvezdi "ukradena dupla kruna" kad je navodno "titula bila nameštena".

"Mislim da to pokazuje koliko se Srbija promenila i postala normalnija zemlja. Ja sam zvezdaš, naravno, i to ne krijem jer mislim da je to normalno" rekao je premijer i dodao,

"Partizan je vodio kampanju, sve vreme je vodio kampanju kako je sve namešteno do onog trenutka kad su oni osvojili titulu pa više ništa nije bilo namešteno. Zvezda je ćutala a onda je sve namešteno od kad je izgubila titulu" kazao je Aleksandar Vučić.

Premijer i izabrani predsednik Srbije dodao je da mu je bilo krivo pošto je mnogo pomogao i Zvezdi i Partizanu, a kada čelnici klubova o tome ćute i predstavljaju kako "imaju državu protiv sebe".
 
Nakon toga je usledila i kraća "analiza suđenja" i dva sporna momenta iz duela Zvezde i Partizana u prvenstvu i kupu.

"Da li je Zvezda oštećena za penal, oštećena je za penal, ali je takođe tačno da je Zvezda dala gol iz 'kornera' što bi se reklo. Doduše, to je bila nešto manje važna utakmica. To je tačno, ali to su greške koje se dešavaju, šta ja da radim tu kao premijer ili predsednik, ne mogu ništa" zaključio je premijer i izabrani predsednik Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak