Da nije koronavirusa, znate li šta bismo gledali uoči Vaskrsa? A vreme idealno...

Autor: Darko Mitrović
subota 18.04.2020.
18:03
Izvor: Sportske.net

Ostaje nam da se nadamo da će sve ovo brzo proći.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Pre par dana, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je da bi u najboljem slučaju sezona u Linglong Superligi mogla da se nastavi oko 23. maja.

Da se sve ovo sa pandenijom koronavirusa nije desilo, 20. maja bi sezona bila završena, sa sve plej-ofom, a kada se već bavimo time ''šta bi bilo, kad bi bilo'', da li znate koje kolo bi se igralo ovih dana, uoči najvećeg hrišćanskog praznika?

Prema ranijem rasporedu, polovina aprila bila bi rezervisana za početak plej-ofa. Tačnije, u četvrtak, 16. aprila bi bilo odigrano prvo kolo plej-ofa i da je stanje na vrhu tabele ostalo isto kao u trenutku prekida sezone, tog datuma bi na programu bio 163. večiti derbi i opet bi bio odigran na ''Marakani'', a mi bismo danas na ovim stranicama svodili utiske sa te utakmice.

Ovako, imajući u vidu aktuelnu situaciju, 163. derbija neće ni biti do sledeće sezone, jer ako se sezona i nastavi, to će gotovo sigurno biti bez plej-ofa, pa neće biti ni mogućnosti za novi susret Crvene zvezde i Partizana, izuzev eventualno u završnici Kupa Srbije. To takmičenje bi ipak trebalo da bude odigrano do kraja, kada se za to steknu uslovi.
-
Baner stoni tenis

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 18.04.2020
20:39

Izvukose se komisje, ali sve ce doci na svoje.

avatar
Čeki
Saturday, 18.04.2020
19:52

Vala kako je odigran prosli derbi, ne bi se imalo bogzna sta izvestavati ni za ovaj.