Daleki istok zove, Iliev čeka odluku Božinova!

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.01.2017.
21:22
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor Partizana otkrio kakva je situacija oko potencijalnog odlaska iskusnog napadača.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/EV
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/EV

Povezane vesti

Sve je izvesnije da će Valeri Božinov ove zime napustiti Partizan, iako se stiče utisak da bi on najradije ostao u Humskoj do kraja ugovora i pokušao da ostvari san da postigne gol protiv Zvezde i osvoji titulu sa crno-belima.

Međutim, čak i ako ostane, teško da će imati minutažu kao jesenas, pogotovo posle dolaska snažnog Kamerunca Tavambe, pa se u upravi Partizana nadaju da će i Bugarin to shvatiti i pomoći klubu da nešto i zaradi od njegovog transfera.

A što je najvažnije, interesovanja - ima!

To je u izjavi ''Novostima'' potvrdio i sportski direktor Ivica Iliev, otkrivši pritom i odakle stižu ta interesovanja.

''Postoji interesovanje iz Japana i još nekih azijskih zemalja, mi smo takođe spremni za konkretne priče jer je Valeriju ostalo šest meseci do isteka ugovora, ali sada je sve na drugoj strani, tačnije u njegovim rukama'', izjavio je Iliev.

Da je u pitanju, na primer, Italija, verujemo da bi Božinov ekspresno doneo odluku, ovako... moraćemo još da sačekamo.

Uz njega, Partizan bi ove zime mogli da napuste i Alen Stevanović (Antalija?), Nemanja Miletić (Grčka?), Marko Jevtović (Holandija?), Nikola Đurđić (Danska?), ali još uvek nema realizacije tih nagoveštaja.

Što se tiče pojačanja, Iliev očekuje da bi narednih dana, tokom boravka crno-belih u Portorožu, mogla da usledi još jedna promocija, a jasno je da se radi o igraču na poziciji štopera, s obzirom da klub iz Humske već nedeljama pokušava da angažuje Nikolu Vujadinovića.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Wednesday, 18.01.2017
16:08

Odlazi više, molim teeeeeeee

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Wednesday, 18.01.2017
15:25

Odbio je zov Dalekog istoka:-P

avatar
El Diablo
Wednesday, 18.01.2017
03:08

Mislim da bi trebalo prodati Bozinova jer ima ugovor sa nama do 30 juna ove godine,a valjalo bi uzeti kakvo-takvo obestecenje.Bolje ista nego nista.

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Wednesday, 18.01.2017
00:36

Pomozi Boze! Manite se vise tog Vujadinovica, taj covek opet previse zateze!

avatar
Partizan/Lazio
Tuesday, 17.01.2017
23:37

Hm prosla vec polovina prelaznog roka,a mi nikoga nismo uvaljali,ne mirise na dobro.Da li neko ima bilo kakvu info oko Gogue,makar bila i neproverena?Prosto me zanima gde je covek i kakva je situacija.

avatar
neymar-junior-10
Wednesday, 18.01.2017
03:40

Goguin slucaj je na sudu

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Wednesday, 18.01.2017
10:22

Nisam siguran da li je ovo tacno jer je prvo isla ta informacija da je Gogua nas tuzio, ali zeljko pantic je pre nedelju dana napisao da ga je klub tuzio FIFA sudu, da niti postoji klub koji sad sme da ga potpiše, niti on igde sad moze da igra. Koliko je njima verovati, nemam pojma, samo se nadam da je tacno to da mozemo nekako da vansudski resimo ovo sa cas-om i da je to sto nismo na spisku rocista zapravo dobra stvar. Ne svidja mi se to sto je svaka moguca stvar u vezi nas obavijena velom misterije, to nije dobro.