Dauda: "Biću bolji nego prethodne sezone"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.07.2014.
13:00
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Abiola Dauda najavljivao je mogućnost odlaska iz Crvene zvezde ali će po svemu sudeći ostati u klubu o čemu svedoče i njegove izjave iz Termi Čatež gde se sa ostatkom tima priprema za novu sezonu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nigerijski internacionalac sa švedskim pasošem drugi put u karijeri dobio je priliku da se sa ekipom Crvene zvezde nađe na letnjim pripremama koje crveno-beli obavljaju u Termama Čatež.

Tamnoputi napadač bio je na izlaznim vratima Crvene zvezde ali je povreda kolena koju je doživeo u završnici sezone izgleda uticala na to da Abiola Dauda promeni svoju odluku.

"Bio je to nešto duži oporavak koji je trajao tri meseca, ali polako se vraćam, priključen sam ekipi i radim sa loptom. Nema više nikakvih bolova, i nadam se da ću pre nego što ekipa krene za Beograd, biti 100% spreman" rekao je Dauda.

Nigerijac je na 20 nastupa u minulom šampionatu postigao 11 golova što mu je bilo dovoljno da zauzme drugo mesto na listi najboljih strelaca kluba sa "Marakane".

"Moram da unapredim igru u odnosu na ono što sam prikazao prošle sezone, uvek mi je na umu da unapređujem sebe. Ne opterećujem se brojem golova, razmišljam samo o prvom narednom danu i trudim se da budem potpuno spreman, i ako u tome uspem, znam da ću biti bolji nego što sam bio prethodne sezone" zaključio je Dauda.

Podsećamo da je Dauda doživeo neugodnu povredu desnog kolena na gostovanju Crvene zvezde ekipi Donjeg Srema, krajem marta tekuće godine.

Nakon toga Nigerijac nije bio u konkurenciji za tim a kada mu se pre samo desetak dana dogodila neprijatnost na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu činilo se da je na saradnju sa Crvenom zvezdom stavio tačku.

Ipak, kako sada stvari stoje, Dauda bi mogao da iskoristi situaciju u klubu i da ostane deo Lalatovićevog tima kako bi se vratio u formu posle dužeg odsustva i tako izborio za unosan transfer u nekom od kvalitetnijih evropskih klubova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke