Debitovao kod Dejana Stankovića sa 16 godina, sada je potpisao novi ugovor sa Zvezdom!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 25.03.2021.
15:10
Izvor: Sportske.net

"Crveno-beli" misle na budućnost.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Marko Lazetić potpisao je danas trogodišnji ugovor sa klubom, saopštili su "crveno-beli".

Momak rođen 2004. godine debitovao je za prvi tim u novembru prošle godine, da bi drugi deo sezone proveo u Grafičaru.

"Zaista sam presrećan i veoma mi je drago što klub veruje u mene. Nadam se da ću opravdati  poverenje dobrim igrama u crveno-belom dresu. Raduje me činjenica da ću jednog dana zaigrati na punoj Marakani i biti u prilici da ispunim dečački san svakog navijača našeg velikog kluba", rekao je Lazetić.

Napadač je aktuelnu sezonu počeo u omladinskoj ekipi "crveno-belih" koju sa klupe predvodi Marko Neđić i uprkos problemu sa povredom zabeležio sedam nastupa i postigao dva gola.

Tokom zimske pauze pojačao je seniorsku ekipu razvojnog tima Zvezde Grafičara, zajedno sa još trojicom "klasića" i brzo se ustalio u špic napada čete Radomira Kokovića.

"Iskustvo koje trenutno stičem igrajući za prvi tim Grafičara mi veoma pomaže, jer je velika razlika između omladinskog i seniorskog fudbala. Iz utakmice u utakmicu sve više napredujem, što mogu da primetim, a uskoro se nadam da ću dobiti priliku u Crvenoj zvezdi. Moj san, koji će se nadam se ostvariti, je da budem najbolji strelac Zvezde i od toga nikad ne odstupam", zaključio je Lazetić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke